lv
6EzhKW7jXjDUZNfYHqBCOJvlCLY5XRs4Q7iajoYU
2224317

Beidzot varu to paust publiski... Liepājas aktieris Pujāts paziņo skumju vēsti

Beidzot varu to paust publiski... Liepājas aktieris Pujāts paziņo skumju vēsti

Pazīstamais Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts oficiāli paziņojis, ka atstāj darbu teātrī

"Beidzot varu to paust publiski," sociālajā tīklā "Facebook" otrdienas vakarā paziņoja aktieris.

"Neaizeju no teātra ar vieglu sirdi, aizeju ar rūgtumu, smagumu un vilšanos. Atgriezīšos zinot, ka mans talants un personība tiks novērtēta mākslinieciskā līmenī, nevis līmenī, kā mani pārdot, lai saglabātu zobus... Kolēģi turamies."

VS.LV iepriekš vēstīja, ka 17 Liepājas teātra aktieri atklātā vēstulē otrdien aicināja pašvaldību izsludināt atklātu konkursu uz valdes locekļa un mākslinieciskā vadītāja vietām.

Aktieri pauda satrauktumu par trīs kolēģu - Egona Dombrovska, Madaras Viļčukas, Pujāta –, kā arī galvenā režisora Dmitrija Petrenko aiziešanu no teātra.

Jau iepriekš bija zināms, ka Dombrovskis šosezon sāk darbu Latvijas Nacionālajā teātrī, Viļčuka strādā Dailes teātrī, bet Petrenko kļūs par Igaunijas Krievu teātra māksliniecisko vadītāju. Ziņa par Pujātu bija jaunums.

Jāpiebilst, ka Pujāta dzīve allaž bijusi gana raiba: aktieris ilgstoši cīnījies ar "zaļo pūķi", viņš ir precējies otrreiz un kopā viņš ir sešu bērnu tēvs, savukārt, šķiroties no pirmās sievas, momentloterijā laimējis 30 000 eiro, atstādams ģimenes dzīvokli Liepājā un pārceļoties uz klusu māju laukos Nīcas pagastā. Sestais Pujāta bērns nāca pasaulē šovasar.

Lībiņa-Egnere: ieslodzīto pārvadāšana valstī izmaksas gadā ir 2 432 597 eiro

Personu skaits brīvības atņemšanas vietās Latvijā šobrīd ir tikai 76% no 2016.gada līmeņa, Tieslietu ministrija piedāvā samazināt eskortu.

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere ("Jaunā Vienotība") valdības sēdē ierosināja jaunu Konceptuālo ziņojumu "Pa...

Rinkēvičs turpinās sarunas par plašas valdības koalīcijas izveides iespējām

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien ar piecām partijām turpinās sarunas par plašas jaunās valdības koalīcijas izveides iespējām.

Tikšanās ar "Jaunās vienotības" (JV), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), "Apvienotā saraksta" (AS), Nacionālās apvienī...

Ministrs Sprindžuks: Finanšu krīze Rēzeknē būs zem lupas arī jaunajā valdībā
Finanšu krīze Rēzeknes valstspilsētā būs uzmanības lokā neatkarīgi no valdības maiņas, intervijā Latvijas Radio uzsvēra vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks ("Apvienotais saraksts").


Komentāri