lv
JjQDqvlA7aGfdkVpafwN7uG5ScqXWVSrKMqpV318
2222645

Soctīklotājus uztraucot Gobzema bērnu labklājība: vai valsts var palīdzēt bērniem ārzemēs

Soctīklotājus uztraucot Gobzema bērnu labklājība: vai valsts var palīdzēt bērniem ārzemēs
Savstarpējās ģimenes attiecības risināt uz sociālo mediju skatuves nav nekas jauns vai šokējošs. Arī bērnu dalīšana sociālajos medijos ir jau pierasta lieta, ko esam vērojuši ne vienu vien reizi. Abi vecāki rauj deķi uz savu pusi un, apelējot pie bērnu laimes un labklājības, rod arvien jaunus "pierādījumus" otra vecāka demonizēšanai. Pie publiskas attiecību ķidāšanas ir ķēries arī kādreizējais Saeimas deputāts Aldis Gobzems. Daļa vērīgo soctīklu lietotāju šajā kontekstā pievērsušies savu ideju apmaiņai par to, kāda dzīve būtu piemērotāka viņa bērniem. Un ir pat tādi, kas izsaka bažas par bērnu labklājību, dzīvojot ārpus Latvijas. Un ja tām būtu kaut kāds pamats, tad ko valsts varētu līdzēt bērniem, kuri ar tēvu dzīvo Spānijā?
Sestdien notiks apkaimes svētki Vecāķos, Daugavgrīvā un Brasā

Sestdien, 26.augustā, ar plašu kultūras programmu izskanēs apkaimes svētki Vecāķos, Daugavgrīvā un Brasā, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Brasas apkaimē rīkotie "Hospitāļu ielas kaimiņu svētki" ir vieni no senākajiem un plašākajiem Rī...

Viļakas skolai anulēts valsts ģimnāzijas statuss

Ar šī gada 1.septembri Viļakas Valsts ģimnāzija tiks reorganizēta par Viļakas vidusskolu, zaudējot valsts ģimnāzijas statusu, otrdien nolēma valdība.

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) atzīmēja, ka jau 2020.gada oktobrī Viļakas novada pašvaldībai u...

Palielinās atbalstu elektroenerģijas aizsargātajiem lietotājiem

Par pieciem eiro mēnesī palielinās atbalstu elektroenerģijas aizsargātajiem lietotājiem, otrdien nolēma valdība, apstiprinot Klimata un enerģētikas ministrijas (KEM) sagatavotos grozījumus Aizsargātā lietotāja tirdzniecības pakalpojuma noteikumos.

Ņemot...



Komentāri