lv
GjB3P7FWCT60zzdN9y49GTDJVEvfhv8had4NxKAo
2221181

Mājokļa pabalsts vai «Altum» glābiņš? Ekonomisti vērtē, kā palīdzēt kredītņēmējiem

Mājokļa pabalsts vai «Altum» glābiņš? Ekonomisti vērtē, kā palīdzēt kredītņēmējiem
Finanšu grūtībās nonākušajiem kredītņēmējiem Latvijā varētu palīdzēt, attiecīgi mainot un pielāgojot tam esošo mājokļa pabalstu, vai arī šo kredītņēmēju "glābšanā" būtu jāiesaista valstij piederošā finanšu institūcija "Altum". Šādas idejas kredītņēmēju atbalstam saistībā ar pieaugošo naudas cenu jeb "Euribor" likmi izteica ekonomisti diskusijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā".
Latvijas kausa pusfinālā «Riga» uzņems «Liepāju», bet RFS viesos tiksies ar «Tukums 2000»/«Telms» futbolistiem
Otrdien notikušajā "Atbildīgas spēles" Latvijas kausa izcīņas futbolā pusfināla pāru izlozē noskaidrojās, ka "Riga" savā laukumā uzņems FK "Liepāja" komandu, bet "Tukums 2000"/"Telms" savu līdzjutēju priekšā mērosies spēkiem ar RFS vienību.
Vārdi un klejojumi. Latviešu ģitāras virtuoza Reiņa Jaunā bagātā vasara
Svētdien, 27. augustā, pulksten 16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā ar koncertprogrammu "Vārdi. Klejā" uzstāsies čelliste Erna Daugaviete un latviešu ģitāras virtuozs Reinis Jaunais. Gan par viņa muzikāli bagāto vasaru, gan par koncertiem, kas ...
Uzņēmējiem piedāvā iegādāties viesnīcu ar mēbelēm un iekārtām

Šodien sākas uzņēmumam SIA "Terahouse-Maxcapital" piederošās viesnīcas ēkas Mucenieku ielā 5, Vecrīgā, izsole, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

"Terahouse-Maxcapital" māksatnespējas administratore Lāsma Veipa viesnīcas ēku pi...



Komentāri