lv
8zuAmGWScrCtQd9u0ZIJ3W4V8Kz1QbW9tjvjcBKG
222086

Mirušo piemiņas dienā sabiedriskajam transportam būs papildu reisi

Mirušo piemiņas dienā sabiedriskajam transportam būs papildu reisi

20.novembrī Mirušo piemiņas dienā atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos Rīgā norīkos papildu reisus, ziņo uzņēmums "Rīgas satiksme".

Papildu reisi būs norīkoti 11., 11T., 29., 36., 39., un 48. autobusa maršrutā.

Savukārt, 9., 12., 20. un 56. autobusa maršrutā tiks norīkoti lielākas ietilpības transporta līdzekļi.

11.maršruta autobusi no plkst.9 līdz 18 iebrauks Jaunciema kapos visos reisos abos virzienos, kā arī no plkst.10.00 līdz 16.00 tiks organizēti papildu reisi.

11T. maršruta autobusi no plkst.10 līdz 17 kursēs pēc pagaidu kustības saraksta. Laikā, kad pasažieru plūsma ir vislielākā, autobusi kursēs ar 5-6 minūšu intervālu.

19. trolejbusa maršrutā kursēs lielākas ietilpības trolejbusi. No plkst.9.23 līdz 15.28 virzienā no Pētersalas ielas un no plkst.10.09 līdz 15.28 no Ziepniekkalna visos reisos trolejbusi kursēs iebraucot pieturvietā "Dzintars" (Ziepniekkalna kapi).

ASV un Krievija nepielietos kodolieročus, pārliecināts Erdogans
Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans ceturtdien sacīja, ka ne ASV, nedz Krievija neplāno izmantot kodolieročus, šādu pārliecību paužot, ņemot vērā informāciju, kas izskanējusi saistībā ar Turcijā nule notikušo ASV un Krievijas izlūkdienestu vadī...
Ukrainai, visticamāk, ļaus piekļūt sprādziena vietai Polijā
Polijas prezidenta ārpolitikas padomnieks Jakubs Kumohs paziņojis, ka Ukrainai, visticamāk, tiks ļauts piekļūt ciematam Polijā, kur raķetes triecieni nogalināja divus cilvēkus, raksta medijs "Reuters".
Graubas ģimenes filma Circenīša Ziemassvētki skatāma kinoteātros

Uz lielajiem ekrāniem visā Latvijā no šodienas skatāma režisora Aigara Graubas ģimenes filma "Circenīša Ziemassvētki".

Režisors ar radošo komandu ir radījuši filmu visai ģimenei, izstāstot Ziemassvētku stāstu, kurā nejauši satikušies svešinieki piedzīvo...



Komentāri