lv
xnHkRscP0KyoPLtZwoHQMBXu3rPdRxFLQBvYQRyJ
2214335

Tēva diena – ko uzdāvināt?

Tēva diena – ko uzdāvināt?
Ģimeniskiem svētkiem salīdzinoši nesen ir piepulcējusies Tēva diena. Par prieku svētku iedibinātājiem tās nozīme mūsdienu Latvijas sabiedrībā ar katru jaunu gadu pieaug, tāpat veidojas svinēšanas un sveikšanas tradīcijas. Tēva dienas dāvana ir viens no svētku elementiem. Ar tās pasniegšanu izrādām atzinību un mīlestību par viņa lomu ģimenē un to atbalstu, ko ģimene saņem. Tēva dienas dāvanas var būt dažādas – sākot no maziem uzmanības žestiem un bērnu darinājumiem līdz dārgām, lielām dāvanām.
Tiks atkārtoti izdota Māras Zālītes grāmata bērniem «Tango un Tūtiņa sēnēs»

Bērnu grāmatu izdevniecība "Liels un mazs" rudenī atkārtoti izdos Māras Zālītes grāmatu pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem "Tango un Tūtiņa sēnēs", informēja izdevniecības direktore Alīse Nīgale.

Pirmo grāmatu "Tango un Tūtiņa ciemos", kurā au...

Pirmdien gaiss iesils līdz +25 grādiem, daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus
Dienā mainīgs mākoņu daudzums. Daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, dienvidu un austrumu rajonos stipras pērkona lietusgāzes, iespējama arī krusa. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains. Gaisa temperatūra būs +20…+25 ...
Krastu mačā uzvar Daugavas labā krasta komanda

Daugavas labā krasta komanda svētdien izcīnīja uzvaru tradicionālajā diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs", ziņo sacensību organizatori.

Labā krasta komanda svinēja uzvaru ar 1275:1205, izcīnot devīto uzvaru 14 sacensībās.

Abu Daugavas krastu baske...



Komentāri