lv
j1wKutl0tvhP6syG1u8HHxFcketZd5T68xE7CQit
2210211

Uzmanību! Daudzviet Latvijā izveidojusies bieza migla

Uzmanību! Daudzviet Latvijā izveidojusies bieza migla

Agrā svētdienas rītā daudzviet Latvijas rietumu daļā un vietām austrumu novados izveidojusies bieza migla, dažviet redzamība ir mazāka par simts metriem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Atbilstoši "Latvijas valsts ceļu" datiem sliktākie braukšanas apstākļi miglas dēļ ir uz Rīgas - Ventspils un Rīgas - Liepājas šosejas. Miglas izklīšana gaidāma vēlāk no rīta.

Mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis, vietām līst. Sešos rītā lija vietām Daugavpils pusē un Krievijas pierobežā.

Valda lēns vējš un bezvējš. Gaisa temperatūra +16..+20 grādi.

Rīgā gaisa temperatūra saullēktā +17 grādi lidostā un +19 grādi pilsētas centrā, vēja praktiski nav.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +21,9 grādiem Kolkā līdz +30,2 grādiem Dobelē un Staļģenē. Rēzeknē ar +29,2 grādiem tika pārspēts 19.augusta karstuma rekords.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 19.augustā bija +42 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -2 grādi Somijas ziemeļos.

Šorīt Latvijas basketbolisti Taivānā aizvadīs pirmspēdējo pārbaudes spēli

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Taivānā pirmspēdējā pārbaudes mačā pirms Pasaules kausa finālturnīra tiksies ar Puertoriko.

Spēle sāksies plkst.9 pēc Latvijas laika, tiešraidē to pārraidot kanālam LTV7.

Pirms došanās uz Džakartu Latvijas baske...

Miniatūrs Brīvības piemineklis un smeķīgi kūpinājumi – kā rit dzīve Brazīlijas latviešu ciemā 'Vārpa'
Brazīlijā ir iespējams pastaigāt pa Rīgas ielu, pārnakšņot viesnīcā "Kluss laiks", apskatīt miniatūru Brīvības pieminekli, nobaudīt kūpinātu gaļu ar "Latvijas garšu" un pat aprunāties latviešu mēlē ar misionāru dibinātā ciema "Vārpa" iedzīvot...
Nav pārāk daudz: «Latvijas krājbankas» administrators jūlijā atguvis 1144 eiro

Likvidējamās "Latvijas krājbankas" administrators šogad jūlijā atguvis 1144 eiro, kas ir par 12,5% mazāk nekā mēnesi iepriekš, kad aktīvi tika atgūti 1308 eiro apmērā, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis" publicētais pārskats.

Tostarp visu n...



Komentāri