lv
vnIS6QZpmQyG58fJjsKApOb6C3vpmsXmrcTfBhrk
220866

Bertāns atgriežas "Mavericks" sastāvā ar trīs punktiem pret "Rockets"

Bertāns atgriežas "Mavericks" sastāvā ar trīs punktiem pret "Rockets"

Latvijas uzbrucējs Dāvis Bertāns trešdien aizvadīja savu pirmo maču šajā sezonā, tomēr viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība savā laukumā ar 92:101 (28:31, 23:26, 23:19, 18:25) piekāpās līgas vājākai komandai Hjūstonas "Rockets".

Bertāns, kurš labās kājas ceļgala savainojuma dēļ šosezon vēl nebija spēlējis, laukumā atradās trīs minūtes un 28 sekundes, realizēja vienu no diviem tālmetieniem, aizmeta garām mērķim vienu divpunktu metienu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes un maču noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Dalasas komandai šajā mačā nepalīdzēja līderis Luka Dončičs, kuram tika dota atpūta, bet rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Tims Hārdavejs. Viesu sastāvā pa 17 punktiem katrs guva Džeilens Grīns un Kevins Porters.

"Mavericks" ar astoņām uzvarām 14 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Rockets" šī bija vien trešā uzvara 15 mačos, kas dod pēdējo 15.vietu konferencē.

Nākamo spēli Bertāna pārstāvētā komanda aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Denveras "Nuggets" basketbolistus.

Londona: Ukrainas kara laikā Krievija zaudējusi simtiem spiegu

Krievijas pret Ukrainu izvērstā pilna mēroga kara gaitā Kremlis ārzemēs zaudējis vairākus simtus spiegu, uzskata Lielbritānijas pretizlūkošanas dienesta MI5 ģenerāldirektors Kens Makalums.

Kara gaitā Krievijas spiegu tīkls ārzemēs saņēmis smagāko trieci...

Prokurora amata pretendentiem zināšanas par Latviju klibo

Kārtējo vispārējo un juridisko zināšanu pārbaudījuma pirmā kārtu spējis pārvarēt tikai viens prokurora amata pretendents, turklāt testa pildītāji nav varējuši atbildēt pareizi uz jautājumiem par Satversmes pieņemšanas gadu un valsts neatkarības atjauno...

Kāpēc stagnē valdības veidošanas sarunas?
Sešas nedēļas pēc 14. Saeimas vēlēšanām joprojām turpinās valdības veidošanas sarunas, taču koalīciju veidojošajām partijām pagaidām par kaut ko vienoties ir bijis grūti. Kāpēc stagnē valdības veidošanas sarunas? Sarunā piedalījās Jaunās Vienotības” va...


Komentāri