lv
GCUSmyq82pSggZTjeHv5mL5qjErhGIPBUPcAeZZj
2197873

Ieva Dzirkale: Kad digitālā veselība sāks uzlabot cilvēka veselību Latvijā?

Ieva Dzirkale: Kad digitālā veselība sāks uzlabot cilvēka veselību Latvijā?
Tas jau notiek! Pirmkārt, ikviens Latvijas iedzīvotājs jau tagad daļu no veselības datiem var apskatīt digitāli. Savukārt katrs ārsts var minēt pat desmitiem sistēmas, kuras lieto, lai pacienta datus apskatītu, pārsūtītu vai analizētu digitāli. Tomēr līdz šim varēja šķist, ka digitālā veselība mūsu valstī nav prioritāte. Mums ilgstoši nebija apstiprināta stratēģija, kā arī bieži vien izpratne par e-veselību tika reducēta līdz e-veselības portālam.
Kains atstājis darbu Latvijas valsts ceļu valdē

Darbu "Latvijas valsts ceļi" (LVC) valdē atstājis valdes loceklis Gundars Kains, liecina "Firmas.lv" informācija.

LVC pārstāve Anna Kononova aģentūrai LETA sacīja, ka Kains ir nolēmis turpināt darbu uzņēmumā, vadot Satiksmes organizācijas pārvaldi, kurā...

Kariņš izteicis prognozes par nākamo valdību

Aizejošais Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) raidījumā ''Spried ar Delfi'' prognozēja, ka nākamā valdība būs ilgi strādājoša.

Pēc viņa vārdiem, neesot neviena iemesla, kāpēc nākamā valdība nevarētu nostrādāt līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām. Kas...

Ņem vērā - nākamnedēļ posmā Vangaži-Rīgas HES būs ierobežota satiksme

Saistībā ar Rīgas HES primāro iekārtu nomaiņu nākamajā nedēļā gaidāmi satiksmes ierobežojumi posmā Vangaži-Rīgas HES, informēja loģistikas uzņēmuma SIA "Ursus Forwarding" pārstāvji.

Ierobežojumi paredzēti divas naktis - no 22. uz 23.augustu un no 23. uz...



Komentāri