lv
lOuY8BaSN4COXNM6XCPUwzMZFK0mPvv8iuEuQhcI
2196608

Pakāpusies ūdens temperatūra Jūrmalā

Pakāpusies ūdens temperatūra Jūrmalā

Ceturtdienas rītā ūdens temperatūra ir +13 grādi Kauguros un +15 grādi Majoros un Bulduros, liecina Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta veiktie mērījumi.

Trešdienas rītā ūdens temperatūra Jūrmalas peldvietās bija aptuveni +10 grādi, vakarā tā paaugstinājās līdz +11 grādiem Majoros, +14 grādiem Kauguros un +15 grādiem Bulduros.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ceturtdien plkst.9 ūdens temperatūra Salacgrīvas, Skultes un Ventspils ostā bija aptuveni +19 grādi, Mērsraga un Rojas ostā tā svārstījās ap +15 grādiem, bet Kolkā sasniedza +17 grādus.

Ūdens temperatūra vairumā upju un ezeru ir +18..+23 grādi.

Gadiem nav renovēts – Latviju lūdz skaidrot Salacgrīvas tilta tehnisko stāvokli
Igaunijas Satiksmes departaments lūdzis Latvijas kolēģiem sniegt vairāk informācijas par "Via Baltica" maršrutā esošā Salacas tilta Salacgrīvā tehnisko stāvokli, ņemot vērā, ka pie tilta veidojas sastrēgumi.
Facebook izveidota lapa «Atgriezties Zemgalē»

Tautiešiem ārzemēs sociālajā tīklā "Facebook" izveidota lapa "Atgriezties Zemgalē", informēja Zemgales plānošanas reģiona (ZPR) pārstāve Undīne Šulca.

Lapas "Atgriezties Zemgalē" mērķis ir palīdzēt Latvijas iedzīvotājiem ārvalstīs ātrāk atrast nepiecieš...

Uz Rīgas mēra amatu tiek virzīts tikai viens kandidāts

Uz Rīgas domes priekšsēdētāja amatu tiek virzīts tikai viens kandidāts Vilnis Ķirsis (JV).

Uzrunājot domes deputātus, Ķirsis uzsvēra, ka viņa vērtību sistēma, strādājot Rīgas domē, gadu gaitā ir palikusi nemainīga, proti, nulles tolerance pret korupciju...



Komentāri