lv
JiRl1Kr6Q0Ojc7Y04xfA1aU09WOMHYgrQpX1soTN
2191719

Diskusija ar opozīciju par valdības demisiju

Diskusija ar opozīciju par valdības demisiju
Pēc premjera Krišjāņa Kariņa (JV) paziņojuma par demisiju līdzšinējās valdības partijas un divas opozīcijas frakcijas – "Progresīvie" un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) sāka sarunas par jaunās valdības veidošanu. Vēl divas opozīcijas frakcijas – "Stabilitātei!" un "Latvija pirmajā vietā" piedalīties šajās sarunās netiek aicinātas. Kāds ir opozīcijas viedoklis par valdības demisiju un jaunās koalīcijas veidošanu? Par to žurnāliste Alina Lastovska sarunājās ar "Stabilitātei!" Saeimas frakcijas vadītāja vietnieci Svetlanu Čulkovu un "Latvija pirmajā vietā" Saeimas frakcijas deputātu Vili Krištopanu.
Tavars: ZZS izmanto "ķeriet zagli" taktiku

Mēģinot "Apvienoto sarakstu" (AS) nepamatoti saistīt ar ekspolitiķi Andri Šķēli, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) politiķi izmanto "ķeriet zagli" taktiku, lai novērstu uzmanību no pārmetumiem par Aivara Lemberga ilgstošo ietekmi uz ZZS, aģentūrai LETA...

Krauze: AS jākliedē bažas par Šķēles ietekmi

Saistībā ar jaunās valdības veidošanas procesu "Apvienotajam sarakstam" (AS) jākliedē bažas par ekspolitiķa Andra Šķēles ietekmi, sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs, Saeimas sekretārs un deputāts Armands Krauze.

Krauze skaidr...

Aptauja: pieaudzis cittautiešu atbalsts pārejai uz mācībām tikai latviešu valodā

Nedaudz pieaudzis cittautiešu atbalsts pārejai uz mācībām tikai latviešu valodā, liecina Valsts kancelejas un tirgus un sociālo pētījumu centrs "Latvijas fakti" veiktais pētījums.

Saskaņā ar aptaujas datiem, atbildot uz jautājumu par pāreju uz mācībām t...



Komentāri