lv
ztdeMJtBs6hho8ct7Bo4rexNlJ4KfLTFOpy57viw
2190505

Ostapenko un Kičenoka pārvar Sinsinati «WTA 1000» dubultspēļu pirmo kārtu

Ostapenko un Kičenoka pārvar Sinsinati «WTA 1000» dubultspēļu pirmo kārtu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko otrdien pārī ar Ukrainas sportisti Ludmilu Kičenoku svinēja uzvaru Sinsinati "WTA 1000" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Ar piekto numuru sacensībās izsētais Latvijas/Ukrainas pāris ar 7-5, 7-5 pieveica Ulriki Eikeri no Norvēģijas un ķīnieti Džu Liņu.

Ostapenko un KIčenokai pirmajā kārtā vajadzēja tikties ar čehietēm Karolīnu Muhovu un Marketu Vondroušovu, tomēr viņas no turnīra izstājās priekšlaicīgi, līdz ar ko iespēju startēt ieguva Eikere/Liņa.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko un Kičenoka nopelnīja pa 105 punktiem WTA dubultspēļu rangā.

Otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā pretiniekos būs amerikānietes Alīsija Pārksa un Teilore Taunsenda vai ķīniete Jana Džaosjuaņa un Latiša Čana no Taivānas.

Jau ziņots, ka vienspēļu sacensībās Ostapenko pirmajā kārtā ar 1-6, 6-3, 6-4 uzvarēja Čehijas tenisisti Karolīnu Plīškovu un otrajā kārtā spēkosies ar turnīra ceturto raketi no Kazahstānas Jeļenu Ribakinu (WTA 4.), kura no pirmās kārtas spēles ir brīva.

Turnīrs no 14.līdz 20.augustam Sinsinati norisinās cietā seguma kortos.

Postošā vētra Latvijā – apdrošinātājiem pieteiktas 13-14 miljonu eiro atlīdzības
Apdrošinātājiem saistībā ar pagājušās nedēļas vētru pieteiktas atlīdzības 13-14 miljonu eiro apmērā, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Apdrošinātāju asociācijas prezidents Jānis Abāšins.
Par Avenu: politologs Rozenvalds sadarbojas ar Latvijā aizliegto «Dožģu» (VIDEO)

Eksperts kritizēja Latvijas varas iestāžu lēmumus attiecībā uz KF oligarhu.

Viens no pieredzes bagātākajiem sabiedrisko attiecību speciālistiem Latvijā Kristians Rozenvalds asi kritizēja Latvijas varas iestāžu vēlmi atņemt mūsu valsts pilsonību Krievija...

Apdrošinātājiem par vētras postījumiem pieteiktas atlīdzības 13-14 miljonu eiro apmērā
Saistībā ar 7. augusta postošā negaisa nodarītajiem zaudējumiem Latvijā apdrošinātājiem atlīdzībās pieprasītā summa ir aptuveni 13-14 miljoni eiro, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Latvijas Apdrošinātāju asociācijas prezidents Jāni...


Komentāri