lv
ndxNPC8bTPCSbpfvqLewG3eLSJtVt2q5fIaxB8AD
2182083

Nosaukti pieprasītākie galamērķi no Rīgas jūlijā

Nosaukti pieprasītākie galamērķi no Rīgas jūlijā

Latvijas nacionālās aviokomānijas "airBaltic" pieprasītākie galamērķi no Rīgas jūlijā bija Londona, Nica un Cīrihe, informēja kompānijas pārstāvji.

Tāpat starp iecienītākajiem "airBaltic" maršrutiem jūlijā no Rīgas bija lidojumi uz Minheni, Stokholmu, Parīzi un Vīni.

Šie galamērķi ir populāri gan atpūtas, gan komandējumu vajadzībām, norāda kompānijas pārstāvji.

Jau ziņots, ka "airBaltic" šogad septiņos mēnešos pārvadāja 2,506 miljonus pasažieru, kas ir par 45,1% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

Tāpat vēstīts, ka "airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja kopumā 3,34 miljonus pasažieru, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā gadu iepriekš, taču par 33,8% mazāk nekā pirms Covid-19 pandēmijas - 2019.gadā.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Rīgas Mākslas telpā atvērs vērienīgu mākslinieces Sanitas Ābelītes personālizstādi «Terra»
No 18. augusta izstāžu zālē "Rīgas Mākslas telpa" Intro zālē būs skatāma mākslinieces Sanitas Ābelītes personālizstāde "Terra", kas atklās 4. Latvijas Keramikas biennāles programmu, informēja izstāžu zāles pārstāvji.
Izmaksas jaunatnes basketbolā: roku izgriešana vai sociālisms?
Latvijas Jaunatnes basketbola līga ir visas basketbola sistēmas stūrakmens. Tajā auguši pilnīgi visi Latvijas izlases spēlētāji. Sacensības organizē Latvijas Basketbola savienība (LBS). Tās 2022. gada pārskatā lasāms, ka Latvijas – Igaunijas basketbola...
Jaunieši ar intelektuālās attīstības traucējumiem tiks piesaistīti darba tirgum

Mentoru programmai ir nepieciešams valsts finansējums, pauž eksperti.

Īpašas vajadzības nav sods uz mūžu, cilvēki ar novirzēm no normas var kļūt par sabiedrības locekļiem. Par to šajās dienās runāja Latvijas eksperti.

Kuldīgas novada Pelčos 80 dalībniek...



Komentāri