lv
hOruB8UU4IzjTczYNMvtn7UX6QbZ62796gs3MC4c
2181898

Šonedēļ tiks nosaukti skates «Gada labākā būve Latvijā 2022» laureāti

Šonedēļ tiks nosaukti skates «Gada labākā būve Latvijā 2022» laureāti

Skates "Gada labākā būve Latvijā 2022" laureātus nosauks un apbalvos ceturtdien, 17.augustā, plkst.15 kultūras centrā "Ulbrokas pērle", informēja skates rīkotāji.

Pasākuma rīkotāji norāda, ka ir apkopots žūrijas vērtējums pēc 35 labāko objektu apskates klātienē un prezentācijām skates finālā.

Labāko objektu radītāji astoņās nominācijās saņems balvas - simboliskās arkas, kā arī gadagrāmatu ar visu pieteikto būvju attēliem un informāciju. Vienlaikus Latvijas Būvkonstrukciju projektētāju asociācija nosauks "Gada konstruktoru 2022".

Latvijas Būvnieku asociācijas valdes priekšsēdētājs un skates žūrijas vadītājs Normunds Grinbergs norāda, ka skate tiek rīkota ar mērķi celt būvniecības procesa kvalitāti, nosakot un popularizējot labākās būves un labās prakses piemērus būvniecības procesā, atbalstīt profesionālo izaugsmi un darba kvalitāti nozarē, izteikt atzinību un motivēt nozares pārstāvjus profesionāliem izaicinājumiem, akcentējot būvniecības procesa gala rezultātu - būvi.

Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības rīkotā skate "Gada labākā būve Latvijā" šogad notiek 25. reizi.

Skates rīkotāju partneri ir 15 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS "Valsts nekustamie īpašumi", Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, Rīgas Celtniecības koledža, RISEBA Arhitektūras un dizaina fakultāte un nozares žurnāls "Būvinženieris".

Oficiāli! Kustība Par paziņo par iesaistīšanos jaunajā Rīgas domes koalīcijā

Kustība "Par" oficiāli paziņojusi par iesaistīšanos jaunajā Rīgas domes koalīcijā.

Kā informēja kustības "Par" izpilddirektors Miks Celmiņš, nolemts turpināt darbu Rīgas domes vadībā, īstenojot 2020.gadā iesāktās pārmaiņas rīdziniekiem.

"Mēs turpināsim...

Leimanis finiša taisnē lūkos sevi apliecināt; Banki izaicina Žagaru
Latvijas basketbola izlasei sagatavošanās posmā pirms Pasaules kausa izcīņas jāsaprot situācija ar saspēles vadītājiem, jo vadošie spēlētāji nopietnu traumu dēļ uz finālturnīru nebrauks. Toms Leimanis pārbaudes spēlēs no saspēles vadītājiem spēlējis vi...
Tenisiste Ostapenko pasaules rangā saglabā 20. pozīciju
Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien publicētajā WTA pasaules rangā ir saglabājusi 20. pozīciju, tikmēr otrā rakete Darja Semeņistaja ir pakāpusies par trim vietām un rangā ierindojas 151. vietā.


Komentāri