lv
5XNXLWhVL07kSmUEbdX5YBsOEpeA8vC7mCwQz95g
217793

Labākās dāvanu idejas, ko iegādāties izpārdošanas laikā

Labākās dāvanu idejas, ko iegādāties izpārdošanas laikā
Ir pienācis laiks sākt gatavoties svētku sezonai! Melnā piektdiena 2022 jeb gada lielākā iepirkšanās diena strauji tuvojas, un tajā ikvienam būs iespēja iegādāties dāvanas saviem mīļajiem par īpaši izdevīgu cenu. Dāvanu sarūpēšana var sagādāt galvassāpes ikvienam, tāpēc Melnā piektdiena ir īstais brīdis, lai iegādātos dāvanas laikus par ļoti draudzīgu cenu. Turklāt mums ir lieliskas ziņas – labākās Melnās piektdienas dāvanas ir tās, kuras iespējams iegādāties jau labu laiku pirms lielākās iepirkšanās dienas. Šogad Melnā piektdiena iekrīt 25. novembrī, bet liela daļa tirgotāju saviem klientiem jau tagad piedāvā neticami izdevīgus piedāvājumus.
Latvijā sākusies meteoroloģiskā ziema; tuvākajās dienās gaidāms sniegs
Jaunākās laika prognozes apstiprina, ka tuvākajās dienās Latvijā gaidāms sals un sniegs, līdz ar to ir iestājusies meteoroloģiskā ziema.
Hersonas apgabalā atrasti 63 krievu okupantu spīdzināšanas upuru līķi
Ukrainas tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji ir Hersonas apgabalā atraduši 63 krievu okupantu spīdzināšanas upuru līķus, paziņoja Ukrainas iekšlietu ministrs Deniss Monastirskis.
SPECIĀLI no Polijas: izmeklē nokritušās raķetes faktu; ciema iedzīvotāji satraukti
Polijā, Pševodovas ciema tuvumā dzīvojošie satraukti, jo līdzīgi incidenti var notikt arī turpmāk. Sprādziena vietā visu dienu strādāja izmeklētāji, no notikuma vietas ziņo LTV.


Komentāri