lv
kq5MNVoWelqVF1AG9Epwe8k498wHvtxWkFN9qG0r
2166409

Pasečņiks nākamsezon varētu spēlēt Spānijas komandā Palencia

Pasečņiks nākamsezon varētu spēlēt Spānijas komandā Palencia

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks nākamsezon spēlēs Spānijas virslīgas klubā "Palencia", kas iepriekšējā sezonā izcīnīja vietu virslīgā, trešdien savā "Twitter" kontā paziņoja basketbola apskatnieks Luka D'Alesandro.

Jau ziņots, ka Pasečņika un Daira Bertāna pārstāvētā Seviljas "Real Betis" Spānijas virslīgā 18 komandu konkurencē ierindojās pirmspēdējā vietā un līgu atstāja.

"Pasečņiks nākamajā sezonā spēlēs "Palencia"," ziņo D'Alesandro.

Jūnija beigās jau ziņots, ka Seviljas vienība ar Pasečņiku līgumu nepagarināja, bet ar Bertānu tika panākta vienošanās par līguma priekšlaicīgu izbeigšanu.

Pasečņiks, iepriekšējās sezonas sākumu pavadot bez kluba, novembrī pievienojās Francijas vienībai Levaluā Perē "Metropolitans 92", taču februārī atgriezās "Real Betis", kuru pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā. Viņš 11 mačos Seviljas komandas rindās caurmērā guva 4,8 punktus un izcīnīja 3,3 atlēkušās bumbas.

Siliņa akcentējusi vajadzību pēc dinamisma valdībā

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ar jaunu piedāvājumu nāca, progresējot politiskajām sarunām, lai panāktu lielāku dinamismu valdības darbā, šodien Latvijas sabiedrisko mediju diskusijā pauda "Jaunās vienotības" (JV) politiķe, labklājības minis...

Skrējēja Caune dominē U-20 Eiropas čempionātā – divās dienās iegūts otrais zelts
Latvijas vieglatlēte Agate Caune ceturtdien Izraēlā pārliecinoši pirmā sasniedza finišu 5000 metru skrējienā un U-20 Eiropas čempionātā izcīnīja divās dienās otro zelta medaļu, kas ir apbrīnojams panākums garo distanču skriešanā. 
Kādām akcijām Baltijas biržās bija lielākais apgrozījums ceturtdien?

Baltijas biržās ceturtdien lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas enerģētikas uzņēmuma "Enefit Green" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Enefit Green" akcijām veikti 924 darījumi par 376 645 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 94 996 akcijas, kuru c...



Komentāri