lv
khUyGBdwfHZxsofboi89YoJYFdbjYj1Hl9M5XvLS
2159684

Ostapenko un Kičenokas pāris Monreālas turnīru sāk ar uzvaru

Ostapenko un Kičenokas pāris Monreālas turnīru sāk ar uzvaru

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko otrdien pārī ar Ukrainas sportisti Ludmilu Kičenoku svinēja uzvaru Monreālas "WTA 1000" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Ar sesto numuru sacensībās izsētais pāris ar 6-7 (6:8), 6-4, 10:8 pieveica mājinieces Eženiju Bušāru un Rebeku Marino.

Uzvarētājām bija vairāk netveramu servju (3:1) un dubultkļūdu (8:2).

Kaut arī Latvijas/Ukrainas duets retāk trāpīja laukumā pirmo servi (53,2%:63,6%), uzvarētājas guva vairāk punktu gan ar pirmo (68,3%:59,2%), gan otro (47,2%:42,9%).

Ostapenko un Kičenoka punktā pārvērta piecas no deviņām breikbumbām, bet pretinieces realizēja četras no sešām iespējām.

Visā mačā uzvarētājas uzvarēja 81 no 154 izspēlēm.

Par uzvaru pirmajā mačā Ostapenko nopelnīja 105 pasaules ranga punktus.

Otrajā kārtā Latvijas/Ukrainas duetam būs jātiekas vai nu ar duetu Magda Linete (Polija)/Bernarda Pera (ASV), vai ar Kičenokas dvīņumāsu Nadju un Elišu Pārksu.

Jau ziņots, ka vienspēļu sacensībās Ostapenko pirmajā kārtā ar 6-7 (7:9), 6-0, 6-7 (8:10) zaudēja amerikānietei Dženiferai Breidijai.

Turnīrs Monreālā norisinās uz cietā seguma.

Sadales tīkls apsver iespēju pēc slodzes samazināšanas to atjaunot bez maksas

Elektroenerģijas sadales tīkla operators AS "Sadales tīkls" apsver iespēju klientiem pēc slodzes samazināšanas to kādu laiku atjaunot bez maksas, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" pauda kompānijas valdes priekšsēd...

Zelts!!! Caune izcīna pārliecinošu uzvaru Eiropas U-20 čempionātā (+VIDEO)

Latvijas sportiste Agate Caune trešdien Jeruzalemē Eiropas U-20 vieglatlētikas čempionātā izcīnīja uzvaru 3000 metru skriešanā.

Caune jau no paša sākuma izvirzījās skrējiena vadībā, arvien attālinādamās no tuvākās sekotājas Vācijas pārstāves Sofijas Ben...

Sprindžuks: Mājsaimniecības pilnīgi noteikti saņems atbalstu

Cilvēki, kuriem piederošo ēku jumtus pirmdien sabojāja stiprais negaiss, pilnīgi noteikti saņems kompensāciju postījumu novēršanai, vienīgi vēl nav zināms, cik tā būs liela, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja vides aizsardzības un reģionālā...



Komentāri