lv
1aV3PaMxtp7ifZJFJnJ1TYFe37UdX7IyAZIMhHeG
2156396

Cilvēka drosme un vājums ukraiņu izcelsmes dzejnieka Iļjas Kaminska krājumā «Kurlā republika»

Cilvēka drosme un vājums ukraiņu izcelsmes dzejnieka Iļjas Kaminska krājumā «Kurlā republika»
"Saturs ir svarīgākais, bet arī forma viņam ir. Kaminskis domā par visu veselumu, kopumu," Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" stāsta ukraiņu izcelsmes amerikāņu dzejnieka Iļjas Kaminska krājuma "Kurlā republika" atdzejotājs Raimonds Ķirķis. Dzejas krājumu melnajā modernās dzejas sērijā izdevis apgāds "Neputns".
Negaiss nodarījis lielus postījumus arī Lietuvā un Igaunijā, krītošs koks Žagarē nonāvējis sievieti
Spēcīgais negaiss, kas pirmdien plosījās lielā daļā Latvijas teritorijas, nodarījis lielus postījumus arī Lietuvā un Igaunijā. Lietuvā vētra visvairāk skārusi Jonišķu rajonu, kas ir pie Latvijas robežas. Tur pēc vētras izsludināts ārkārtas stāvoklis.
NBA kluba Bostonas «Celtics» īpašnieks: Porziņģis izvēlējās mūs un vēlas kļūt par čempionu
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis izvēlējās spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bostonas "Celtics" un vēlas kļūt par NBA čempionu, intervijā laikrakstam "The Boston Globe" saka Bostonas vienības īpašnieks Viklifs Grausbeks.
Kara muzejs dāvinājumā saņem karalaukā Ukrainā neitralizētu Krievijas dronu
Latvijas Kara muzeja krājumu papildinājusi jauna liecība par Krievijas karu Ukrainā – muzejs saņēmis dāvinājumā Krievijas armijas bezpilota lidaparātu "Orlan-10", kuru neitralizēja Ukrainas aizstāvji. Šis drons ir pirmais eksponāts, kas raksturo dronu ...


Komentāri