lv
imnmA2lAdMwO7864Ha1J6EhS3jfVHqgMQ34PMXUw
2156201

Rinkēvičs kritizē sodu politiku pret personām, kuras organizē nelegālo migrāciju

Rinkēvičs kritizē sodu politiku pret personām, kuras organizē nelegālo migrāciju

Patlaban ir pārāk maiga sodu politika attiecībā uz personām, kuras nodarbojas ar nelegālās migrācijas organizēšanu, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Runkēvičs, kurš šodien apmeklēja Latvijas austrumu robežu un Valsts robežsardzes struktūrvienības Latgalē.

Kā informēja valsts pirmās personas padomnieks Mārtiņš Drēģeris, prezidents apmeklēja Krivandas robežapsardzības nodaļu, Opoļu robežapsardzības nodaļu un Robežnieku robežapsardzības nodaļu.

Vizītes laikā Rinkēvičs klātienē iepazinās ar situāciju uz robežas, robežsargu ikdienas darbu un robežas infrastruktūru, kā arī pārrunāja jautājumus saistībā ar valsts un reģiona drošību un robežas stiprināšanu.

Prezidents norādīja, ka ir nepiedodami lēna vilcināšanās ar valsts austrumu robežas izbūvi, tādēļ no visām atbildīgajām institūcijām viņš sagaida aktīvu rīcību. Rinkēvičs pauda apņēmību šo jautājumu regulāri aktivizēt ar atbildīgajām amatpersonām.

FOTO. Vētra Liepājas pludmalē: 4 metrīgi viļņi un slēgtas kafejnīcas

Kā VS.LV jau ziņoja, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs jūras piekrastē izsludinājis oranžo vētras brīdinājumu.

Tas ir spēkā līdz pulksten 18.00.

Kā pārliecinājās VS.LV, Liepājas pludmalē viļņu augstums sasniedz 4 metrus, ūdens ir aizpū...

Kariņš šodien dosies uz Jelgavas un Dobeles novadiem

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šodien pēc valdības sēdes dosies uz Zemgali, lai klātienē novērtētu pirmdienas vētras nodarītos postījumus Zemgalē, Jelgavas un Dobeles novados, informēja premjera birojā.

Ministru prezidents uzsver, ka atbildīg...

Lauksaimnieki par negaisa postījumiem varēs ziņot speciālā mobilā lietotnē

Pēc 7.augustā pieredzētajiem negaisiem, kas nodarījuši postījumus vairākos Latvijas reģionos, ir nepieciešams apzināt esošo situāciju lauksaimniecības nozarē krusas un negaisa skartajos novados, tādēļ lauksaimnieki par spēcīgā negaisa postījumiem varēs...



Komentāri