lv
iegJSP0gQNbQmJ6VwRg2iPZ1xIm14mB3k9iQ9AQO
2151522

Nosaukts Latvijas Bankas Ģenerālsekretariāta vadītājs

Nosaukts Latvijas Bankas Ģenerālsekretariāta vadītājs

Latvijas Bankas padomes padomnieks Andris Strazds iecelts par Latvijas Bankas Ģenerālsekretariāta vadītāju, liecina informācija Latvijas Bankas mājaslapā.

Latvijas Bankas Ģenerālsekretariāts koordinē Latvijas Bankas sadarbību ar Eiropas Centrālo banku un citām Eiropas Savienības institūcijām, starptautiskajām, reģionālajām un ārvalstu institūcijām, tostarp centrālajām bankām, kā arī forumiem, izņemot jomas, kurās tiešu sadarbību veic citas pārvaldes, sadarbojas ar Latvijas institūcijām starptautisko attiecību jomā, sniedz Latvijas Bankas vadības sekretariāta pakalpojumu, kā arī organizē dokumentu un arhīva pārvaldību Latvijas Bankā.

Strazds strādā Latvijas Bankā kopš 2014.gada februāra. Kopš 2021.gada janvāra ir Latvijas Bankas padomes padomnieks. Pirms tam bijis Latvijas Bankas Starptautisko attiecību un komunikācijas pārvaldes padomnieks un Latvijas Bankas Ģenerālsekretariāta padomnieks. Savukārt no 2023.gada 31.jūlija Strazds ir Ģenerālsekretariāta vadītājs.

Pirms pievienošanās Latvijas Bankai Strazds bija galvenais ekonomists "Nordea Bank Finland" Latvijas filiālē, Darījumu un finanšu konsultāciju nodaļas menedžeris SIA "PricewaterhouseCoopers" un Stratēģijas attīstības vadītājs SIA "Lattelecom".

Mūrniece: Mums pašiem jāražo kritiski nepieciešamais, tai skaitā arī munīcija

Tiek domāts par valsts kapitālsabiedrības izveidošanu, kuras uzdevums būtu militāro preču ražošana, ar ko varētu apgādāt ne tikai pašu bruņotos spēkus, bet arī palīdzēt citām NATO dalībvalstīm, norādīja aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA), kura š...

Piešķirts 859 000 eiro aizdevums ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstībai Mārupē

"SEB banka" piešķīrusi 859 000 eiro aizdevumu SIA "Mārupes komunālie pakalpojumi" ūdensapgādes un notekūdeņu savākšanas tīklu paplašināšanai Mārupes novadā, informēja bankas pārstāvji.

Projektā no 2016.gada līdz 2023.gadam izbūvēti jauni notekūdeņu savā...

Sprindžuks: Mēs nevaram dot līdzekļus pašvaldībai, kurā valda nesaimnieciskums

Ja revīzijā konstatēs nelikumības vai nesaimniecisku rīcību, Rēzeknes mēra krēsls var būt apdraudēts, tā šodien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču žurnālistiem norādīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžu...



Komentāri