lv
lSNuf3G2M8ueOtlR4IPt1DE1skhY8LPADfk81pN1
2142321

Linda Mūrniece kritizē Kiviču, kurš Kuldīgā bez atļaujas kāpa uz skatuves

Linda Mūrniece kritizē Kiviču, kurš Kuldīgā bez atļaujas kāpa uz skatuves

Bijusī tiesībsargājošo iestāžu vadītāja, tagad uzņēmēja, no sava lauku īpašuma rūpīgi uzrauga kārtību valstī.


Bēdīgi slavenais dziedātājs ar savu uzvedību pievērsa bijušā Latvijas iekšlietu un aizsardzības ministra uzmanību.

"Kivičs pārspēj pats sevi", - ironiski savā kontā rakstīja Linda Mūrniece.

Sociālā tīkla Twitter lietotājs "KaraLienes dzīves gudrības" raksta:

"Kuldīgā grandiozā nakts tiešām sanākusi grandioza - grupas Dzelzs vilks uzstāšanās laikā neaicināts uz skatuves uzlīda
Andris Kivičs. Beigās tika atslēgts mikrofons, lai klaunu dabūtu nost no skatuves. Šķiet,ka Kivičam cieņa pret citu mūziķu priekšnesumiem ir pilnīgi sveša".

Šovasar šķita, ka Kivičs apņēmās prātu, pievērsās ģimenes un sabiedriskām aktivitātēm.

Andris un Liene Kiviči reģistrējuši biedrību “Mia Music”, liecina “Lursoft” informācija. Biedrības mērķis ir "veicināt sabiedrības saliedētību, iesaistoties popmūzikas veidošanas procesā, kā arī popularizēt, attīstīt un stiprināt kvalitatīvu popmūziku Latvijā un veicināt popmūzikas dzīvesveidu".

Mūziķis Andris Kivičs iepriekš nav ieņēmis amatus citās nevalstiskās organizācijās vai uzņēmumos, tāpat arī viņam nav piederējušas uzņēmumu kapitāldaļas. Viņš bija iesaistījies partijas “KPV LV” darbībā.

Tikmēr Liene Kiviča savulaik bijusi četru uzņēmumu kapitāldaļu turētāja, no tiem trīs uzņēmumi patlaban jau likvidēti, savukārt SIA “Karaliene” dalībnieku vidū viņas nav jau kopš 2020.gada aprīļa. Kiviča bijusi arī SIA “Karaliene” u.c. tai piederošu uzņēmumu amatpersona.

Rinkēvičs: Mūsu valsts traģiskās vēstures lapaspuses nedrīkst atkārtot (+VIDEO)

Politiski represētie ar savu darbu ikdienā atgādina, ka mūsu valsts traģiskās vēstures lapaspuses nedrīkst atkārtot, Latvijas politiski represēto personu salidojumā Ikšķilē šodien savā uzrunā dalībniekiem teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Valsts...

Vai kafiju var ieskaitīt ikdienas izdzertā šķidruma normā

Ārsti mudina, jo sevišķi vasarā, lietot vairāk šķidruma. Viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem: vai diennaktī patērējamā šķidruma daudzumā var ieskaitīt jebkādus dzērienus, tai skaitā tik ļoti iemīļoto kafiju?

"Uzturiet organismu labi hidratētu! Tas ir...

Senioru Saeima: Steidzami jāievieš pasākumi nabadzības risku novēršanai

Gados vecāku cilvēku interešu aizstāvībai būtisks ir kvalitatīvs senioru nevalstisko organizāciju (NVO) un valsts pārvaldes dialogs, tai skaitā arī par tādām senioriem vitāli svarīgām tēmām kā nabadzības risku mazināšana, sociālā atbalsta pasākumu klās...



Komentāri