lv
D77PGxcfqXVVPWtpAyJlc2Tgnu3nl4HQch3m7uuI
2139291

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča sasniedz W-60 turnīra dubultspēļu finālu

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča sasniedz W-60 turnīra dubultspēļu finālu

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien iekļuva Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Barselonas W-60 turnīra dubultspēļu sacensību finālā.

Marcinkēviča un francūziete Estele Kaskino, kuras izsētas ar trešo numuru, pusfināla mačā ar rezultātu 6-3, 6-3 uzvarēja bulgārietes Liju Karatančevu un Izabellu Šiņikovu.

Par iekļūšanu finālā Marcinkēviča nopelnījusi 48 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Titulspēlē pretī stāsies turnīrā otro numuru saņēmušās Prartāna Tombare no Indijas un Anastasija Tihonova.

Pirmajā kārtā Latvijas un Francijas duets ar 4-6, 6-3, 10:3 uzvarēja Aleksandru Īlu no Filipīnām un Emīliju Lindu Galaheri no Lielbritānijas, bet ceturtdaļfinālā ar rezultātu 3-6, 6-2, 10:3 guva virsroku pār Lielbritānijas tenisistēm Madeleinu Bruksu un Holliju Hačinsoni.

Vienspēļu turnīrā Marcinkēviča pārvarēja kvalifikāciju, bet pamatturnīra pirmajā mačā izstājās, kad bija iedzinējos ar 0-3 pret Īlu. Vienspēļu sacensībās viņa iekrāja piecus ranga punktus.

Valsts neakadēmiskajai un oriģinālmūzikai atbalstā sadalīs nepilnus 110 000 eiro

No 7.augusta līdz 25.augustam interesenti varēs iesniegt pieteikumus divās Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) programmās, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Pieteikumus varēs iesniegt, lai gūtu atbalstu neakadēmiskajai mūzikai. Programma...

Pļavniekos, Purvciemā un Ziepniekkalnā svinēs apkaimes svētkus

Šodien Pļavniekos, Purvciemā un Ziepniekkalnā tiks atzīmēti apkaimes svētki, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldībā.

No plkst.12 Dreiliņkalna parkā būs atvērta Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centra telts, kur par apkaimes iedzīvotājiem aktuāliem jautājumi...

Karnevālu zvaigzne un perfekcionists darbos. Izstādē atklāj pāragri aizgājušā mākslinieka Rūsiņa Rozītes darbus un personību
Pārsteigums daudziem mākslas cienītājiem – tāds ir Rūsiņš Rozīte, kura gleznu un grafiku izstādi "R² Rūsiņš Rozīte" ciklā "Paaudze" piektdien, 4. augustā, atklāj Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā. Mākslinieks šādu notikumu piedzīvo 45 gad...


Komentāri