lv
WCBTupx6hgEHWNGJuOPThbQ5lRSebIfLm5D5VG2A
2137674

Latvijas 3x3 basketbolistes Pasaules sērijas posmu Prāgā sāk ar neveiksmi

Latvijas 3x3 basketbolistes Pasaules sērijas posmu Prāgā sāk ar neveiksmi

Latvijas sieviešu 3x3 basketbola izlase piektdien Prāgā Pasaules sērijas posma pamatturnīru sāka ar zaudējumu.

Ar 11.numuru izsētā Latvijas izlase, kuras sastāvā ir Paula Cirša, Karlīne Pilābere, Paula Strautmane un Anastasija Černova, pirmajā C apakšgrupas mačā ar rezultātu 14:16 piekāpās Azerbaidžānas komandai "Neftchi" (3.).

Cirša guva sešus punktus, Pilābere izcēlās ar četriem punktiem, Černova pievienoja trīs punktus, bet Strautmane guva vienu punktu.

Apakšgrupas otrajā mačā latvietes stāsies pretī Lietuvas komandai (6.) un cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, kurā vietu nodrošinās katras apakšgrupas divas labākās vienības.

FIBA 3x3 Pasaules sērijas kalendārā ir 22 posmi, kā arī finālturnīrs Ulanbatorā.

Pasaules sērijas turnīros dalībnieces cīnās par balvu fondu - 35 000 ASV dolāru, naudas prēmijas saņemot sešu pirmo vietu ieguvējām, kā arī FIBA reitinga punktiem, kam būs liela nozīme dalot ceļazīmes uz Parīzes olimpiskajām spēlēm un olimpiskajiem kvalifikācijas turnīriem.

Latvijas sieviešu izlase FIBA Pasaules sērijā debitēja 2022.gadā, kad dažādos sastāvos tika startēts turnīros Francijas pilsētās Puatjē (11.vieta) un Bordo (8.vieta), kā arī Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē (8.vieta) un Kanādas pilsētā Monreālā (10.vieta). Šosezon latvietes pa reizei sasniegušas pusfinālu un ceturtdaļfinālu.

RFS galvenais treneris Morozs komentējis zaudēto kvalifikācijas spēli (+VIDEO)

Latvijas futbola klubam RFS UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes mačā neizdevās atspēlēties, jo jau spēles ievadā komanda palika mazākumā, pēc RFS izstāšanās no Eirokausiem teica vienības galvenais treneris Viktors Morozs.

Jau ziņ...

Tiesa lemj paturēt apcietinājumā prokremlisko aktīvisti Tatjanu Andrijecu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā nolēmusi nemainīt drošības līdzekli un paturēt apcietinājumā prokremlisko aktīvisti Tatjanu Andrijecu.

Rīgas pilsētas tiesa 8.februārī viņai piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, un kopš tā laika šis droš...

Liepājas reģionālajai slimnīcai piemēro sodu... 250 eiro. Par ko?

Veselības inspekcijas (VI) Kurzemes kontroles nodaļa ir piemērojusi Liepājas reģionālajai slimnīcai 250 eiro administratīvo sodu par zāļu aprites procesa pārkāpumiem, pavēstīja VI sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Balode.

Iepriekš Latvijas Televī...



Komentāri