lv
dvag0XJhZoaJpoq2ohsG4iUCCymP1UYnWCivRTbT
2135543

Robežsardze: Baltkrievijas dienesti iesaistās Latvijas infrastruktūras bojāšanā

Robežsardze: Baltkrievijas dienesti iesaistās Latvijas infrastruktūras bojāšanā

Baltkrievijas dienesti nesamazina savas aktivitātes, piektdien LTV raidījumā "Rīta panorāma" teica Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts.

"Baltkrievijas dienesti nesamazina savas aktivitātes, gluži otrādi - iesaistās Latvijas infrastruktūras bojāšanā, lai nodrošinātu migrantu nelikumīgu iekļūšanu Latvijā", teica Pujāts.

Viņš norādīja, ka tiek saņemti arī dažādi vēstījumi, signāli par to, kas liecina, ka ir vēlme situāciju eskalēt.

"Pašreiz redzam, ka migranti mēģina izvairīties, lai netiktu notverti. Ir aktivizējušies šo cilvēku pārvadātāji," teica Pujāts.

Jau vēstīts, ka šogad sākti 50 kriminālprocesi par nelegālās migrācijas organizēšanu uz Latviju, bet pērn bija ap 20 šādu lietu.

Tāpat ziņots, ka nesen Daugavpils tiesa divās lietās piespriedusi nelielus cietumsodus Ukrainas pilsoņiem par mēģinājumu pārvietot nelegālos imigrantus vai nodrošināt iespēju tiem nelikumīgi uzturēties Latvijā.

Juris Paiders: Puse Latvijas vīriešu nenodzīvos līdz pensijas vecumam. Puse!

Latvijas vīriešu vairākums nebūs nākotnes pensionāri; par sievietēm ir cits stāsts, izdevumā "Dienas Bizness" analizē žurnālists Juris Paiders.

"Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš aprīlī Ministru kabineta sēdē norādīja, ka Latvijai “nei...

Vai zaļās elektrības ražošanas ieceres Latvijai ir pārāk jaudīgas?

Alnis Bāliņš, Saules enerģija Latvijai valdes priekšsēdētājs

Pēdējā gada laikā pastāvīgi dzirdam par jaunu saules un vēja parku izveides iecerēm, ko veicina pozitīvas izmaiņas politiskajos uzstādījumos, kā arī gatavība iet vienā solī ar Baltijas kaimiņ...

Maza uzvara! VM strauji maina domas par Dobeles un Balvu slimnīcām (+VIDEO)

Sarūkošā dzemdību skaita dēļ saskaņā ar Veselības ministrijas izstrādāto slimnīcu plānu būtu jāslēdz Dobeles un Balvu dzemdību nodaļas. Taču pēc tikšanās ar abu slimnīcu pārstāvjiem ministrija strauji atteikusies no šīs ieceres, vēsta LTV raidījums "Pa...



Komentāri