lv
OtGEvOxgFp6ff0DnPVOX3lHPDw86DgcBOPcUfGu3
2127794

Būs izmaiņas satiksmes organizācijā uz Bauskas šosejas

Būs izmaiņas satiksmes organizācijā uz Bauskas šosejas

Ceturtdienas, 3.augusta, rītā plkst.5.30 ieviesīs vairākas izmaiņas satiksmes organizācijā Bauskas šosejas (A7) sākumposmā no Rīgas robežas līdz Katlakalnam, kuras būs spēkā līdz septembra beigām, informēja "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Uz autoceļa A7 no Rīgas līdz Katlakalnam transporta kustība būs organizēta pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Sabiedriskā transporta kustība no Rīgas līdz Baložu aplim tiks organizētā kā līdz šim, pa Ķekavas ielu; no Baložu apļa līdz Bauskas šosejai arī sabiedriskais transports kursēs pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu, Ķekavas iela posmā no Baložiem līdz Everesta ielai būs pilnībā slēgta satiksmei.

Satiksmei būs pilnībā atvērts Valdlauču apļveida satiksmes mezgls.

No Baložiem/Rāmavas uzbraukšanai uz Bauskas šosejas Ķekavas virzienā satiksme tiks organizēta pa jaunizbūvēto Baložu ielas apļa atzaru.

Virzienā no Rīgas nobraukšanai uz Baložiem/Rāmavu satiksme tiks organizēta pa jaunizbūvēto nobrauktuvi no Bauskas šosejas (A7) uz Baložu ielas apli.

Vietā, kur sākas Ķekavas apvedceļa jaunbūve, satiksme Ķekavas virzienā tiks organizēta pa rampu pāri Ķekavas apvedceļam, pēc tam pa jaunizbūvēto paralēlo ceļu un apli pie Naudītes ielas.

Kā ziņots, Ķekavas apvedceļa būvdarbus plānots pabeigt līdz 2023.gada beigām.

Politologs skeptisks par jaunu un stabilu koalīciju bez Par/Progresīvie

Politologs Juris Rozenvalds ir skeptisks par iespēju Rīgas domē izveidot jaunu un stabilu koalīciju bez frakcijas "Par/Progresīvie" (PP).

Viņš pauda, ka tehniski trīs partiju bloks "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība...

Iedzīvotāju noguldījumi krājobligācijās sasnieguši 150 miljonus eiro

Iedzīvotāju noguldījumu apmērs krājobligācijās ir sasniedzis 150 miljonus eiro, tviterī vēsta Finanšu ministrija.

Šā gada sākumā iedzīvotāju īpašumā esošo krājobligāciju apmērs bija tuvu 15 miljoniem eiro, bet jūnija sākumā pārsniedza 100 miljonus eiro....

Tiesa noslēgusies! Kāds sods piespriests Bezzubova slepkavu slēpējiem?

Jūlija beigās stājies spēkā Rīgas rajona tiesa spriedums, ar kuru četrām personām, kuras slēpa futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības izdarītājus un šajā noziegumā izmantoto automašīnu, piespriests reāls cietumsods, kā arī sabiedriskais darbs, nos...



Komentāri