lv
d8u15oBxIQvjBc0aeprUXe7oLORGUGxyI0OfNo4n
2126495

'Vatņiku zupā' iemeta gan Ždanoku, gan Pītersonu. Saruna ar '#VatnikSoup' veidotāju Kalioniemi

'Vatņiku zupā' iemeta gan Ždanoku, gan Pītersonu. Saruna ar '#VatnikSoup' veidotāju Kalioniemi
Tatjana Ždanoka pavasarī parādījās "Twitter" ierakstu sērijā "#VatnikSoup". Somu profesors Peka Kalioniemi pērn aizsāka Krievijas propagandas izplatītāju atmaskošanu un Latvijas eiroparlamentāriete, viņaprāt, precīzi atbilda šim profilam. Sākotnēji viņš pievērsa uzmanību tikai saviem tautiešiem, bet ļoti drīz pētnieka veidotā ierakstu sērija kļuva par starptautiski pamanītu un spēcīgu kampaņu pret prokremliskās domas sludināšanu Rietumu publiskajā telpā.
NĪN paziņojumu piegāde pa pastu pašvaldībām gadā izmaksā vairāk nekā miljonu

Nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) maksāšanas paziņojumu sagatavošana un piegāde pa pastu Latvijas pašvaldībām gadā izmaksā vairāk nekā miljonu eiro, aprēķinājuši portāla "www.epakalpojumi.lv" izstrādātāja un uzturētāja SIA "ZZ Dats" pārstāvji.

Šī gada pir...

Itālija pārņem NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misiju Lietuvā

NATO Baltijas valstu gaisa telpas patrulēšanas misiju Lietuvā trešdien pārņem Itālija, informēja Lietuvas Aizsardzības ministrijā.

Iepriekšējos četrus mēnešus misiju no Zokņu aviobāzes Šauļu pievārtē vadīja Portugāle un Rumānija. Tagad misijas vadību pā...

Robežsardze komentē, vai bijuši incidenti, kas varētu liecināt par Vagner

Līdz šim uz Latvijas un Baltkrievijas robežas nav bijuši incidenti, kas varētu liecināt par Krievijas algotņu grupējuma "Vagner" kaujinieku iesaistīšanos, šorīt intervijā TV3 pastāstīja Valsts robežsardzes (VRS) priekšnieks Guntis Pujāts.

Pujāts uzsvēra...



Komentāri