lv
e2aC3lLXaIvDL8EHFoMWohP9LqpVNbbO2y31JLrz
2120960

No Latvijas uz Ukrainu dosies konvojs ar kuteri, ekskavatoru un apvidus auto

No Latvijas uz Ukrainu dosies konvojs ar kuteri, ekskavatoru un apvidus auto

No Kongresu nama laukuma, Rīgā, šodien plkst.12 uz Kijivu dosies humānais konvojs ar kuteri, mazo ekskavatoru, apvidus auto, kā arī ar cita veida palīdzība Ukrainas karavīriem, robežsargiem un dzīvnieku patversmei.

Tā informē Latvijā dzīvojošo ukraiņu biedrību konfederācijā "Viche".

Fonds "Ziedot.lv" papildināja konvoju ar pikapu "Ford F150" un mazo ekskavatoru, kas tiek sūtīts "Ukrenergo" brigādēm, kuras strādā pie kritiskās infrastruktūras atjaunošanas.

Labdarības platforma "Stopify" sagatavojusi apvidus auto, dažāda veida aprīkojumu karavīriem un kuteri, kas kalpos ievainoto evakuācijai un munīcijas piegādei pozīcijās frontē.

"Viche", pateicoties "Latvijas finieris" ziedojumam, iegādājās divus džipus, bezpilota lidaparāts, ūdens attīrīšanas iekārtas un daudz ko citu.

Konvoju organizē "Viche" sadarbībā ar labdarības fondu "Ziedot.lv", platformu "Stopify", Ukrainas vēstniecību Latvijā, kā arī ar biedrību un privātpersonu atbalstu.

Arī otrai Liepājas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas sekcijai - avārijas stāvoklis

Arī otrai Liepājas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas pirmsattīrīšanas rezervuāra sekcijai noteikts avārijas stāvoklis, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Vairāk nekā nedēļu pēc notekūdeņu attīrīšanas iekārtas avārijas Liepājas būvval...

Paziņos vienotās uzņemšanas augstskolās otrās kārtas rezultātus

Šovakar pēc plkst.17 tiks paziņoti vienotās uzņemšanas augstskolās otrās kārtas rezultāti, liecina informācija portālā "Latvija.lv".

Konkursa rezultāti tiks paziņoti "Latvija.lv" e-pakalpojumā "Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās...

Šodien turpināsies tiesas debates otrajā digitālās televīzijas krimināllietā

Rīgas apgabaltiesā šodien plkst10 turpinās skatīt tā dēvēto otro digitālās televīzijas krimināllietu, kurā apsūdzētas vairākas personas, tai skaitā bijušais satiksmes ministrs, tagadējais 14.Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (LPV).

Plānots, ka tiesas sēdē...



Komentāri