lv
huvE1Bs1zsdFNZdI3QlZ6pMedHwMQbcnbKpKr9JB
2117542

No Rīgas uz Kijivu dosies humānais konvojs - ko tas iekļauj?

No Rīgas uz Kijivu dosies humānais konvojs - ko tas iekļauj?

No Kongresu nama laukuma, Rīgā, 1.augustā plkst.12 uz Kijivu dosies humānais konvojs ar kuteri, mazo ekskavatoru, apvidus auto, kā arī ar cita veida palīdzība Ukrainas karavīriem, robežsargiem un dzīvnieku patversmei, informēja Latvijā dzīvojošo ukraiņu biedrību konfederācijā "Viche".

Fonds "Ziedot.lv" papildināja konvoju ar pikapu "Ford F150" un mazo ekskavatoru, kas tiek sūtīts "Ukrenergo" brigādēm, kuras strādā pie kritiskās infrastruktūras atjaunošanas.

Labdarības platforma "Stopify" sagatavojusi apvidus auto, dažāda veida aprīkojumu karavīriem un kuteri, kas kalpos ievainoto evakuācijai un munīcijas piegādei pozīcijās frontē.

"Viche", pateicoties "Latvijas finieris" ziedojumam, iegādājās divus džipus, bezpilota lidaparāts, ūdens attīrīšanas iekārtas un daudz ko citu.

Konvoju organizē "Viche" sadarbībā ar labdarības fondu "Ziedot.lv", platformu "Stopify", Ukrainas vēstniecību Latvijā, kā arī ar biedrību un privātpersonu atbalstu.

Ar jaunu vēstnieku Emirātos Latvija gatavojas attīstīt sadarbību Persijas līcī

Savstarpējo ekonomisko apmaiņu atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstuli nākamajai Latvijas ārkārtējai un pilnvarotajai vēstniecei Apvienotajos Arābu Emir...

Militārās mobilitātes uzlabošanai pabeigta Kundziņsalas tilta pārbūve
Rīgas brīvostas pārvalde ir noslēgusi auto un dzelzceļa tilta Kundziņsalas dienvidu daļā pārbūvi. Līdz ar to ir noslēdzies pirmais posms vērienīga projekta īstenošanā, kas paredz stiprināt Rīgas ostas komerciālo konkurētspēju, vienlaikus uzlabojot Latv...
NDK vadītājs: Bruņoto spēku gatavība ir atbilstoša esošajiem drošības riskiem

Latvijas bruņoto spēku gatavība ir atbilstoša esošajiem drošības riskiem, šādu vērtējumu intervijā TV3 pauda Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Jānis Dombrava (NA).

Politiķis uzsvēra, ka algotņu grupējuma "Vagner" un Baltkrievijas darb...



Komentāri