lv
r2HyNGzTowte0o5X9OVg3jWVFggSLIYLaSKdt5Ul
2108778

Ūdens temperatūra peldvietās saglabājas ap +20 grādiem. Kur vissiltāk?

Ūdens temperatūra peldvietās saglabājas ap +20 grādiem. Kur vissiltāk?

Pēdējās nedēļas laikā ūdens temperatūra upēs, ezeros un jūrā nav krasi mainījusies - vairumā peldvietu tā ir nedaudz zem +20 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ūdens temperatūra jūrā sestdienas rītā no +16 grādiem Kolkā līdz nepilniem +20 grādiem Vidzemes piekrastē.

Savukārt saskaņā ar pašvaldību sniegto informāciju ūdens temperatūra Ventspilī piektdien bija tikai +15 grādi, Jūrmalā un Rīgā - no +17 grādiem Kauguros, Majoros, Vakarbuļļos un Daugavgrīvā līdz +19 grādiem Vecāķos.

Daugavā, Lielupē, Ventā, Aiviekstē un Salacā ūdens temperatūra ir vidēji +18..+20 grādi, Gaujā tā svārstās ap +17 grādiem, bet pie Carnikavas sasniedz +19 grādus. Ogres lejtecē ūdens temperatūra ir nepilni +19 grādi.

Arī ezeros ūdens temperatūra pārsvarā ir +18..+20 grādu robežās.

Upēs turpinās mazūdens periods, ūdens līmenis praktiski nav paaugstinājies. Tuvākajās dienās iespējami stiprāki nokrišņi, tādēļ augusta sākumā ūdens līmenis var nedaudz kāpt.

Nīderlandes tūristu oriģinālais kemperis iekratās grāvī uz slavenā Ziemupes ceļa

Ziemupes ceļu kā ”izcilu” Latvijas tūrisma vizītkarti ilgi atcerēsies viesi no Nīderlandes, kuri ceturtdien mēģināja pārvietoties pa grants segumu, kas bēdīgi slavens gadus desmitiem, bet pašlaik ir kritiskā stāvoklī, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

Tre...

Agrā sestdienas rītā vietām Latvijā bagātīgi līst

Agrā sestdienas rītā gan vietām valsts rietumu, gan austrumu daļā spēcīgi, bet īslaicīgi līst, plašāki nokrišņi ir austrumu novados, liecina meteoroloģiskā informācija.

Nakts izskaņā Kurzemes vidienē dārdēja pērkons. Piektdien lielākais nokrišņu daudzum...

Rīgas 3x3 basketbolisti sasniedz Edmontonas Masters turnīra ceturtdaļfinālu

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Agni Čavaru un trīs leģionāriem sastāvā piektdien sasniedza Edmontonas "Masters" turnīra ceturtdaļfinālu.

Bez Čavara "Rīgas" komandā šajā turnīrā spēlē arī serbs Miroslavs Pašajličs, kā arī ķīnieši Vu Sjiņgruju ...



Komentāri