lv
esOpXx7zfruKpA6cmR4TYSrCu6XVYE6OWxSLtfCO
2108596

RFS futbolisti virslīgas mačā tiekas ar Tukuma komandu

RFS futbolisti virslīgas mačā tiekas ar Tukuma komandu

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas 24.kārtas ievadā šodien RFS mājās uzņems "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Mačs "LNK Sporta Parks" laukumā sāksies plkst.18, tiešraidē to pārraidot portālam "Sportacentrs.com".

RFS virslīgā šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem un ieņem otro vietu trīs punktus aiz līderes "Riga". Tukumnieki iepriekšējās divās kārtās tikās ar pērnā gada spēcīgākajām komandām "Riga" un "Valmieru", abos mačos piedzīvojot zaudējumus ar 0:6.

Pirmajā aplī RFS uzvarēja tikai ar 1:0, bet otrajā rīdziniekiem bija graujoša uzvara ar 7:1.

Svētdien Rīgā "Auda" uzņems "Liepāju" un "Riga" mājās cīnīsies ar "Daugavpili", bet pirmdien galvaspilsētā būs "Metta" un "Jelgavas" mačs. "Valmieras" un Salaspils "Super Nova" spēle tiks pārcelta.

Turnīra tabulas augšgalā pēc 23 kārtām ar 58 punktiem ir "Riga", kurai ar 55 punktiem seko RFS. 34 punktus guvusi "Valmiera", 32 punktus sakrājusi un "Liepāja", 31 punkts ir "Audai", "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Daugavpilij" ir 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" un "Jelgava" izcīnījušas pa 23 punktiem, bet "Super Nova" komanda - astoņus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Fitch saglabājusi Latvijas kredītreitingu A- līmenī. Ko tas nozīmē?

Starptautiskā kredītreitingu aģentūra "Fitch Ratings" ("Fitch") saglabājusi Latvijas kredītreitingu "A-" līmenī, vienlaikus mainot kredītreitinga nākotnes novērtējumu no stabila uz pozitīvu, liecina "Fitch" publiskotā informācija.

"Fitch" norāda, ka kre...

Darbinieki vēlas digitāli pieteikt atvaļinājumu un pētīt algas kartītes

Tradicionālajā atvaļinājumu laikā vasarā uzņēmumos un iestādēs darbinieku skaits uz dažiem mēnešiem ievērojami sarūk, tādēļ darba vietā palikušajiem pienākumu apjoms pieaug. To īpaši izjūt salīdzinoši nelielās nodaļās kā personāla vadības vai grāmatved...

NBS izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Jēkabpilī un Gulbenē

Sestdien, 29.jūlijā, Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Iepriekš plānotās ap...



Komentāri