lv
D7zk6FUV7tzLF1aTj8yMdGL4SgpOzpcWsPIGoP2U
2105283

Kravas vilcienos konstatē 211 600 kontrabandas cigarešu

Kravas vilcienos konstatē 211 600 kontrabandas cigarešu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes un Valsts robežsardzes amatpersonas, veicot kravas vilcienu kontroli uz Latvijas robežas ar Baltkrieviju, novērsušas 211 600 cigarešu jeb 10 580 cigarešu paciņu kontrabandu, pavēstīja VID pārstāvji.

Cigaretes bija paslēptas ogļu un čuguna kravās.

Tostarp otrdien, 25.jūlijā, Indras muitas kontroles punktā, pārbaudot no Baltkrievijas iebraukušo kravas vilcienu, muitas kinologam ar tabakas izstrādājumu meklēšanas darba suni radās aizdomas par nedeklarētām precēm vairākos vagonos ar čuguna kravu.

Turpinot kontroles pasākumus muitas un Valsts robežsardzes amatpersonas izņēma kopā 103 600 cigarešu "Queen Superslim" un "NZ Gold" jeb 5180 paciņu cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Savukārt trešdien, 26.jūlijā, Indras muitas kontroles punktā vilciena kontroles laikā Valsts robežsardzes amatpersona divos vagonos zem ogļu slāņa konstatēja paslēptus iepakojumus ar cigaretēm. Turpinot no Baltkrievijas iebraukušā vilciena kontroli, arī muitas amatpersona divos vagonos konstatēja paslēptus iepakojumus ar cigaretēm.

Kontroles rezultātā muitas un Valsts robežsardzes amatpersonas kopā izņēma 108 000 cigarešu "NZ Gold" un "Queen" jeb 5400 paciņu cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes nodokļa markām.

Muitas kontroles laikā konstatējot noziedzīga nodarījuma pazīmes, lietu materiāli nodoti VID Nodokļu un muitas policijas pārvaldei lēmumu pieņemšanai par kriminālprocesa sākšanu.

Latvijā investē uzņēmumi no Itālijas, Šveices, Kazahstānas (VIDEO)

Investorus interesē biotehnoloģijas, metālapstrāde, tekstilizstrādājumu ražošana.

Ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tiešu līdzdalību šogad apstiprināti jau 20 investīciju projekti, kuros tiks radītas 1160 darba vietas, bet ieguldīju...

Biežākie nakts pasūtījumi Rīgā - saldējums, ziedi un grūtniecības testi

No šī gada aprīļa tehnoloģiju uzņēmums uzsāka diennakts pakalpojumu visās Baltijas galvaspilsētās - Rīgā, Tallinā un Viļņā. Kā liecina uzņēmuma apkopotie dati, nakts stundās Rīgas iedzīvotāji starp Baltijas kaimiņiem izceļas ar kāri pēc saldējuma un zi...

Pabeigta iekšējā pārbaude par Staķa komandējumuiem. Kādi secinājumi?

Iepriekšējā Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) komandējumi bijuši atbilstoši normatīvajiem aktiem, secināts pašvaldības veiktajā iekšējā pārbaudē.

"Atbilstoši Pašvaldību likuma 17.pantam domes priekšsēdētājs ir augstākā politiskā amatpersona ...



Komentāri