lv
RGu2kOJJZbe9dnfu82JRZY6ySoKyQwQKefqQ0DkZ
2102759

Latvijas 3x3 basketbolisti EJOF iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbolisti EJOF iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbolisti ceturtdien Mariborā Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā iekļuva ceturtdaļfinālā, bet basketbolistes cieta zaudējumu, nepārvarot grupu turnīra barjeru.

3x3 basketbola sacensībās Latvijas vīriešu izlase, kuru pārstāv Kristiāns Armanovs, Nils Biģelis, Jānis Censonis un Kristians Artis Pastors, ar 13:21 zaudēja Serbijai, taču iekļuva ceturtdaļfinālā, kur spēlēs ar Vāciju.

Grupas pirmajās spēlēs latvieši ar 18:13 pieveica Šveici un ar 21:12 - Grieķiju.

Pēdējā grupas spēlē ceturtdien Latvija tiksies ar Serbiju, kas otrdien ar 19:16 uzvarēja Grieķiju un ar 22:10 sagrāva Šveici. Latvija un Serbija jau nodrošinājušas vietu ceturtdaļfinālā.

Sieviešu turnīrā Latvija, ko pārstāv Annija Brence, Madara Ķilpe, Andīna Samanta Sudmale un Megija Zeltiņa, ceturtdien ar 12:21 piekāpās Vācijai un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Pirms tam latvietes ar 17:13 uzvarēja Šveici un ar 12:16 zaudēja Spānijai.

Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls gan ziemā, gan vasarā pulcē jaunos atlētus vecumā no 14 līdz 18 gadiem.

Latviju Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā pārstāv 48 atlēti, kuri sacentīsies astoņos sporta veidos. Latvija ir pārstāvēta 3x3 basketbolā, džudo, peldēšanā, skeitbordā, tenisā, vieglatlētikā, vingrošanā, kā arī MTB un šosejas riteņbraukšanā.

Pērn Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls norisinājās Slovākijas pilsētā Banska Bistricā, tajās piedaloties 34 Latvijas pārstāvjiem. Latvijas sportistiem izdevās izcīnīt trīs godalgas.

Eiropas Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls, kurās piedalās jaunie sportisti no 48 Eiropas valstīm, Mariborā norisināsies no līdz 29.jūlijam.

Riga zaudē Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē

Latvijas futbola komanda "Riga" ceturtdien Ungārijā cieta zaudējumu UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā mačā.

"Riga" ar 1:2 (0:0) piekāpās Ungārijas klubam "Kecskemeti".

Pārsvars pirmajā puslaikā bija "Riga" futbolistiem. Mājiniek...

Kapteiņa izlaušanās un čekas atriebība. Rīdzinieka bēgšana no PSRS, kas sašķēla ģimeni
1983. gadā Londonā nāca bijušā rīdzinieka Vladila Lisenko grāmata "Noziegums pret pasauli: krievu jūras kapteiņa memuāri." Tajā pašā laikā Rīgā, Valsts drošības komitejā glabājās divtik biezāks un lielāks sējums – krimināllieta par Lisenko bēgšanu uz Z...
Latvijas gāzes akcionāri atbalsta 109,725 miljonu eiro izmaksāšanu dividendēs

AS "Latvijas gāze" akcionāriem dividendēs no iepriekšējo gadu nesadalītās peļņas izmaksās kopumā 109,725 miljonus eiro, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga" par ceturtdien akcionāru ārkārtas sapulcē pieņemtajiem lēmumiem.

Atbilstoši ārkārta...



Komentāri