lv
qKtIbYFzzYe0QlBP2ua6QZgRJJHlF1Wg0pU7YfaM
2099959

Laikmetīgās mākslas festivāls «Survival Kit» notiks Vidzemes tirgū

Laikmetīgās mākslas festivāls «Survival Kit» notiks Vidzemes tirgū
Laikmetīgās mākslas festivāls "Survival Kit" šogad no 7. septembra līdz 8. oktobrim notiks pašā Rīgas centrā – Vidzemes tirgū. Festivāla laikā notiks divas izstādes – festivāla centrālā izstāde "Attāluma draudzības" Ingas Lāces un Alīsijas Nokas mākslinieciskajā vadībā, kā arī iedvesmojošā projekta "Mākslinieks ir klātesošs" noslēguma izstāde, kurā izstādīs darbus, ko septiņi Latvijas mākslinieki radījuši kopā ar skolēniem no visas Latvijas.
Vītols sācis runāt ar Seņkovu par sadarbības turpināšanu NT; vienošanās nav

Jaunais Nacionālā teātra direktors Māris Vītols ir sācis dialogu ar teātra pašreizējo māksliniecisko vadītāju Elmāru Seņkovu par sadarbības turpināšanu, bet gala vienošanās vēl nav panākta, šorīt intervijā LTV "Rīta panorāmai" pastāstīja Vītols.

Vītols ...

Valsts kontrole norādīja uz būtiskām problēmām Nacionālajā arhīvā

Latvijas Nacionālais arhīvs (LNA) arvien nav izveidojis efektīvu pārvaldības sistēmu, kas nodrošinātu elektronisko dokumentu saņemšanu un uzglabāšanu, Valsts kontrole (VK) secinājusi revīzijā "Vai arhīvā tiek nodrošināta elektronisko dokumentu saņemšan...

Rēzeknes pilsētas pašvaldības vadības atlaišana būtu ļoti galējs risinājums

Rēzeknes pilsētas pašvaldības vadības atlaišana būtu ļoti galējs risinājums, reaģējot uz pilsētas finanšu problēmām, šorīt LTV "Rīta panorāmā" pauda vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).

Rēzeknes pilsētas pašvaldība...



Komentāri