lv
pvrrawtdKLR1YQWSM9L3ZXP2gN6qPep7E1zbgvbW
2094065

Latvijas uzbrucējs Pavlovs karjeru turpinās Slovākijas klubā 19 Humenne

Latvijas uzbrucējs Pavlovs karjeru turpinās Slovākijas klubā 19 Humenne

Latvijas uzbrucējs Vitālijs Pavlovs hokejista karjeru turpinās Slovākijas klubā "19 Humenne", otrdien savā "Facebook" lapā paziņoja klubs.

34 gadus vecais centra spēlētājs Pavlovs arī iepriekšējo sezonu noslēdza Slovākijā, spēlējot Mihalovces "Dukla".

"Mūsu jaunais papildinājums ir pieredzējušais un fiziski spēcīgais centra spēlētājs ar Kontinentālās hokeja līgas pieredzi Pavlovs," vēsta klubs.

Iepriekšējā sezonā pēc vienas spēles Polijas kluba Jastšembezdrojas GKS sastāvā Pavlovs pārcēlās uz Slovākiju un "Dukla" labā 33 pamatturnīra spēlēs sakrāja 15 (7+8) rezultativitātes punktus, bet 11 izslēgšanas turnīra spēlēs - trīs rezultatīvas piespēles.

"Dukla" pamatturnīrā ieņēma astoto vietu un izslēgšanas spēļu turnīrā aizkļuva līdz pusfinālam, kur zaudēja nākamajai čempionei "Košice".

"19 Humenne" pirmajā līgā, kas pēc spēka ir otrā, pamatturnīrā ieņēma trešo vietu, bet uzvarēja "play-off" sacensībās un nopelnīja vietu virslīgā.

Pavlovs pārsvarā ir spēlējis Latvijas klubos, kā arī Somijā, ASV un Kazahstānā. Rīgas "Dinamo" rindās KHL pamatturnīra spēlēs viņš septiņu sezonu laikā ir aizvadījis 281 spēli, kurā sakrājis 41 (19+22) rezultativitātes punktu.

Kopā ar Latvijas izlasi Pavlovs ir piedalījies četros pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Sočos.

Daugavpils olimpisko centru vadīs Saskaņas Rīgas domnieks Morozovs

Daugavpils olimpisko centru vadīs Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" līdzpriekšsēdētājs un Rīgas domes deputāts Andris Morozovs, informēja Daugavpils pašvaldības Komunikācijas nodaļā.

Pirmdien, 24.jūlijā, notika Daugavpils olimpiskā centra (DOC) dal...

Viļakas Valsts ģimnāzija varētu zaudēt savu statusu

Ar šī gada 1.septembri Viļakas Valsts ģimnāzija varētu zaudēt valsts ģimnāzijas statusu un tikt reorganizēta par Viļakas vidusskolu, liecina Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) sagatavotais rīkojuma projekts, kas nodots saskaņošanai.

IZM atzīmēja, ...

Valmiera Sanmarīno pārliecinoši uzvar Konferences līgas kvalifikācijas spēlē

Latvijas čempionvienība futbolā "Valmiera" otrdien izbraukumā svinēja pārliecinošu uzvaru UEFA Konferences līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmajā spēlē.

"Valmiera" sagrāva mājiniekus ar 3:0 (1:0), svinot kluba vēsturē pirmo uzvaru Eiropas kau...



Komentāri