lv
lHGAfysxOBiBYtovFsJ6sOtjgdZ3tyJqfoKtVYqf
2091104

Šodien notiks sarunas par Rīgas domes nākamo vadību

Šodien notiks sarunas par Rīgas domes nākamo vadību

Šodien notiks četru pušu sarunas par Rīgas domes nākamo vadību.

Plkst.10 Rīgas domē, Rātsnama kamīnzāle plānotas četru pušu - "Jaunās vienotības" (JV), "Nacionālās apvienības/Latvijas reģionu apvienības" (NA/LRA), "Kods Rīgai" (KR) un "Par/Progresīvie" (PP) sarunas.

Tā kā šodienas saruna var sanākt ilgāka par stundu, tad mainījies iepriekš plānotais PP un JV divpusējās tikšanās laiks - tagad tā plānota rīt jeb trešdien, 26.jūlijā.

Kā ziņots, PP frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs norādījis, ka JV, NA/LRA un KR ir izveidojuši 20 balsu kodolu, tāpēc viņu pusē arī ir iniciatīva piedāvāt Rīgas mēra amata kandidātu.

Kossovičs sacīja, ka "Progresīvajiem" būs svarīgs partneru virzītā mēra amata kandidāta redzējums par paveicamajiem darbiem. Ja trīs pušu kodolam tomēr neizdotos vienoties par Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātu, tad PP gatavi piedāvāt savu pretendentu, atzīmēja Kossovičs.

Pie darāmo darbu saraksta strādā arī JV, NA/LRA un KR.

Paralēli četru pušu dialogam šonedēļ tāpat notiks arī kādas no "Progresīvo" rosinātajām divpusējām sarunām.

Dailes teātris un Mūzikas akadēmija izsludina uzņemšanu aktieru kursā

Dailes teātris sadarbībā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju organizē uzņemšanu tālākizglītības kursā "Dramatiskā teātra aktiera ar muzikālās izglītības ievirzi" specialitātē.

Iestājpārbaudījumi paredzēti 2023.gada 23.-25.augustā Dailes teātrī.

...
Latvijas basketbolists Jānis Timma paziņo, ka beidz dalību Big 3 līgā

Latvijas basketbolists Jānis Timma beidz dalību profesionālajā strītbola līgā "Big3", pārstāvot "Aliens" komandu, pirmdien pēc sabraukuma Maiami savā "Instagram" kontā paziņoja basketbolists.

Jau ziņots, ka svētdien Maiami notikušā sabraukuma spēlē "Ali...

Ratnieks un Ķirsis: Iezīmējušies vairāk nekā 30 svarīgākie darbi

Visām iesaistītajām pusēm kopīgi jāvienojas par prioritārajiem darbiem Rīgā, sacīja Rīgas vicemērs, "Nacionālās apvienības/Latvijas reģionu apvienības" (NA/LRA) frakcijas politiķis Edvards Ratnieks.

Sarunās par jaunu Rīgas domes vadību iesaistīti līdzši...



Komentāri