lv
b2ynZs54ixRWx49bkXmR6uQr6Ljsq80xAp3HyH9T
2088622

Latvijas valsts problēma nav Stambulas konvencija... Galvenā problēma ir cita...

Latvijas valsts problēma nav Stambulas konvencija... Galvenā problēma ir cita...

Bet šī problēma nav starp valdības prioritātēm.

“Tieši demogrāfijas jautājumu risinājumiem šobrīd ir jābūt sabiedrības un politikas uzmanības centrā”, - pārliecināts viens no bijušajiem VAS “Latvijas Dzelzceļš” vadītājiem Aivars Strakšas. Latvijas valsts problēma nav Stambulas konvencija un viss ar to saistītais. Pat valodas jautājums nav prioritāte. Latviešu valodas nākotne ir atkarīga tikai un vienīgi no dzimstības latviešu ģimenēs. Nekādi likumi un noteikumi te nelīdzēs.

Latvijas ekonomikas problēmas jau ir atdūrušās pret strādājošo skaita nepietiekamību, un pašreizējās tendences, ja tās neizdosies lauzt, ved pretī katastrofai.

Mīnus 15% dzimstība šogad pret iepriekšējo antirekorda gadu! Kam vēl ir jānotiek, lai politiķi beidzot pārslēgtos dzimstības veicināšanas virzienā?

«Tagad paskatāmies, kādu jautājumu risinājumi ir politiskās elites dienaskārtībā un cik daudz laika tā velta katram no šiem jautājumiem. Tādā veidā mēs sapratīsim viņu prioritātes. Demogrāfija nav pat desmitniekā. Tas pats ar masu medijiem.
Arī mani jau sāk kaitināt tas, ka igauņus visur bāžam par piemēru. Bet fakti ir un paliek fakti. Igauņi ir racionāli un darbojas savas valsts interesēs», - secina A. Strakšas.

Interneta krāpnieki uzdodas par Rīgas Stradiņa universitāti

Informācijas tehnoloģiju (IT) drošības incidentu novēršanas institūcija Latvijā "Cert.lv" brīdina iedzīvotājus par krāpniekiem, kas uzdodas par Rīgas Stradiņa universitāti.

Krāpnieki izplata pikšķerēšanas e-pastus, lai izkrāptu e-pastu lietotājvārdus un...

Rīgas domes koalīcijas sarunās plāno gan divpusējas, gan četru pušu tikšanās

Rīgas domes koalīcijas sarunās "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālās apvienība/Latvijas reģionu apvienība" (NA/LRA), "Kods Rīgai" (KR) un "Par/Progresīvie" ir aicināti uz tikšanos otrdien, 25.jūlijā, plkst.10, pastāstīja JV līderis Rīgā, domes priekšsēdē...

Kossovičs atklājis, kurā pusē ir iniciatīva piedāvāt Rīgas mēra kandidātu

Politiskie spēki "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālā apvienība/Latvijas reģionu apvienība" (NA/LRA) un "Kods Rīgai" (KR) ir izveidojuši 20 balsu bloku, tāpēc viņu pusē arī ir iniciatīva piedāvāt Rīgas mēra amata kandidātu, sacīja "Par/Progresīvie" (PP) ...



Komentāri