lv
Bsf9XPlDHbEi22ujzGtsiy89rCSlY5TVt9eUXvQO
2085183

Meklēšana galā! Kovaļovs ir noķerts

Meklēšana galā! Kovaļovs ir noķerts

No Rīgas Centrālcietuma svētdien izbēgušo 1993.gadā dzimušo Māri Kovaļovu ir izdevies aizturēt, informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldē.

Kā liecina neoficiāla informācija, bēglis aizturēts Rīgā.

Kovaļonoks no Centrālcietuma izbēga svētdien ap plkst.13.45, līdz ar to brīvību viņam izdevās pabaudīt vien dažas stundas. Vīrietis bija nonācis apcietinājumā aizdomās par slepkavības mēģinājumu.

Lai Kovaļonoku notvertu, Valsts policija sāka plašus meklēšanas pasākumus visas valsts mērogā, izsludinot operāciju "Slazdi". Gan Rīgā, gan attālākos reģionos tika apturētas un pārbaudītas automašīnas, tādēļ daudzviet veidojās gari sastrēgumi. Kā Latvijas Televīzijai atzina iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS), informācija par bēgli jau bija nodota arī Lietuvas un Igaunijas kolēģiem, kuri arī bija sākuši transportlīdzekļu pārbaudi.

IeVP līdz šim nav komentējusi, kādos apstākļos ieslodzītais izbēdzis un cik ātri šis fakts pamanīts.

Tieslietu ministrijā informēja, ka par ieslodzītā bēgšanu ir sākts kriminālprocess, bet notikušā apstākļi tiks detalizēti skaidroti dienesta pārbaudē.

Bēgļa meklējumi rit pilnā sparā - radušies ievērojami sastrēgumi

No Rīgas Centrālcietuma svētdien izbēgušā vīrieša meklēšanas operācijas dēļ daudzviet Latvijā veidojas gari sastrēgumi, liecina novērojumi.

Jau ziņots, ka bēgļa notveršanai atbildīgie dienesti visā valstī īsteno operāciju "Slazdi". Tās laikā var tikt ie...

LVRTC valdes priekšsēdētāja ienākumi pērn pārsniedza 100 tūkstošus eiro

Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdes priekšsēdētāja Ģirta Ozola ienākumi pērn bija 107 337 eiro, kas ir par 8869 eiro vairāk nekā gadu iepriekš, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonu deklarācija.

Ozola vienī...

Brīdina par stiprām lietusgāzēm Latvijas rietumos
Svētdienas pievakarē vietām Latvijas rietumu daļā gaidāmas stipras lietusgāzes, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Komentāri