lv
9uUDmptVayYmodq3STt52t1ClxTBhk1ltauTF3iE
2083529

Čempions! Lībietis otro nedēļu pēc kārtas izcīnījis Challenger titulu

Čempions! Lībietis otro nedēļu pēc kārtas izcīnījis Challenger titulu

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis sestdien uzvarēja Granbijas "Challenger 100" turnīra dubultspēļu sacensībās un ieguva otro titulu nedēļas laikā.

Lībietis pārī ar amerikāni Kristianu Herisonu finālspēlē ar rezultātu 6-4, 6-3 pārspēja austrāliešus Tristenu Skūlkeitu un Edamu Voltonu.

Uzvara turnīrā Lībietim dod 100 ATP dubultspēļu ranga punktus. Lībietis dubultspēļu rangā ir 183.vietā, bet šīs nedēļas sniegums ļaus pakāpties uz aptuveni 159.pozīciju, kas latvietim būs jauns karjeras rekords.

Pirmajās divās kārtās Lībietis ar Herisonu svinēja graujošas uzvaras, divos mačos zaudējot kopumā četros geimos, bet pusfinālā ar rezultātu 6-3, 6-4 uzvarēja ASV tenisistus Niku Čepelu un Kolinu Markesu.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Lībietis pārī ar tunisieti Skanderu Mansuri kļuva par Čikāgas "Challenger 75" turnīra dubultspēļu sacensību uzvarētāju. Latvietim tagad ir četri "Challenger" tituli.

Avis: Latvijā vajadzētu apsvērt ceļa zīmes «Melnais punkts» ieviešanu

Ceļu satiksmes negadījumu skaitu Latvijā varētu samazināt, uz ceļiem ieviešot ceļa zīmi "Melnais punkts", norādīja auto nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" pilna servisa līzinga departamenta vadītāja Daina Kantāne.

Viņa skaidro,...

Šodien vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss

Sākot no dienvidrietumiem, svētdien Latvijas lielākajā daļā līs, vietām lietus būs stiprs un iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Valsts rietumu un centrālajā daļā nokrišņu daudzums vietām var pārsniegt 20 milimetrus, bet vismazāk līs Latgalē...

Pārbūvēs Latvijas pārstāvniecības ANO ēku Ņujorkā, izmaksas - 8,5 miljoni dolāru

Par 8,522 miljoniem ASV dolāru (7,611 miljoni eiro) tiks pārbūvēta Latvijas pastāvīgās pārstāvniecības Apvienoto Nāciju organizācijā (ANO) ēka Ņujorkā, ASV, apvienojot divus blakus esošus īpašumus, liecina informācija elektroniskajā iepirkumu sistēmā.

...


Komentāri