lv
Ay7WQCQGcgMp9cjhJAy4Pr3qqJ0v14YCs3QDY2EK
208059

Harijs un Megana vairs nedzīvojot kopā. Kas notiks tālāk?!

Harijs un Megana vairs nedzīvojot kopā. Kas notiks tālāk?!

Visnotaļ nepatīkamas ziņas raksta Teleprogramma.pro par princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu. Klīstot baudas par abu šķiršanos.

Runā, ka tā ir tieši prinča Harijs iniciatīva šķirties no Meganas Mārklas, jo viņš sapratis, ka Megana nav viņa īstā otrā pusīte.

Ar šādu paziņojumu nāca klajā karaliskās ģimenes attiecību eksperte Kolina Kempbela. Viņa sacījusi, ka pāris nolēma visu izdarīt klusi, lai nepiesaistītu sabiedrības uzmanību.

Abi jau kādu laiku vairs nedzīvojot kopā.

Protams, visu mūžu viņus saistīs kopējie bērni. Bet par to, nenoliedzami, tiks spriets vēlāk.

Eksperts: Krievija ir pilnībā atbildīga par incidentu Polijā

Krievija ir pilnībā atbildīga par incidentu Polijā, jo Ukrainas pretgaisa aizsardzības raķete tika izšauta, lai pārtveru Krievijas palaistās raķetes, aģentūrai LETA uzsvēra Drošības un stratēģiskās pētniecības centra direktors Toms Rostoks.

Pēc viņa pau...

Vācija no ES misijas Gruzijā atsauc Putina atbalstītāju
Vācija atsaukusi vienu no savām militārpersonām, kas dienējusi Eiropas savienības (ES) novērotāju misijā Gruzijā (EUMM), tādējādi reaģējot uz ziņām, ka viņš paudis atbalstu Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam un Maskavas uzsāktajai agresijai pret U...
Krievijas pilsoņi turpina aktīvi pirkt īpašumus Lietuvā
Šogad Krievijas pilsoņi jau ir iegādājušies 699 nekustamos īpašumus Lietuvā, vēsta šīs valsts portāls "Delfi", atsaucoties uz Lietuvas raidorganizāciju "LRT".


Komentāri