lv
podM9D8kF0VcMXhT8wDYpLKK78SQ52yCOCfHaNxa
207986

FOTO: Ciklā «Iekļaujošās otrdienas» veltīta nodarbība dabas, ainavu un augu dzīves atspoguļojumam mākslā

FOTO: Ciklā «Iekļaujošās otrdienas» veltīta nodarbība dabas, ainavu un augu dzīves atspoguļojumam mākslā
Latvijas Laikmetīgā mākslas centra (LLMC) sadarbībā ar Rīgas pašvaldības Kultūras iestāžu apvienības izstāžu zāli "Rīgas mākslas telpa" tika atklāta izstāde "Dekoloniālās ekoloģijas". Izstādē norisinās arī plaša publiskā programma, kas veltīta pieejamības un sociālās iekļaušanas, kā arī ekoloģiskās ilgtspējas jautājumiem. Tā ietver gan nodarbības un radošās darbnīcas ar māksliniekiem un vides pieejamības ekspertiem, gan diskusijas ar dažādu vides nozaru un dabas aizsardzības speciālistiem par cilvēka un dabas attiecībām, informēja LLMC.
Apstiprina «Pfizer-BioNTech» un «Moderna» kovida vakcīnas bērniem no sešu mēnešu vecuma
Eiropas Komisija (EK) ir apstiprinājusi uzņēmumu "Pfizer-BioNTech" un "Moderna" vakcīnu pret Covid-19 lietošanu bērniem no sešu mēnešu vecuma, informēja Zāļu valsts aģentūrā (ZVA).
Aprit divi mēneši kopš Mahsas Amini nāves: interaktīva karte par Irānas protestu attīstību
Trešdien aprit divi mēneši, kopš Irānas galvaspilsētā Teherānā pēc apcietināšanas neskaidros apstākļos nomira 22 gadus vecā Mahsa Amini. Viņas nāve izraisīja pret Irānā valdošo islāma fundamentālistu režīmu vērstus protestus, kas izplatījušies uz daudz...
Liepājā darbosies sveču darbnīca nosūtīšanai Ukrainas karavīriem

Liepājā šomēnes darbosies sveču gatavošanas darbnīca nosūtīšanai Ukrainas karavīriem, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele.

Godinot brīvības cīnītāju piemiņu, sirdīs un domās esot kopā ar ukraiņu ta...



Komentāri