lv
6XEbHpnsTENwKvdpnSVy62GGS0354gGVvlRQ5eJs
2079675

Smalkā sabiedrība ballītē Mangaļsalā baudījusi smalkus kokteiļus

Smalkā sabiedrība ballītē Mangaļsalā baudījusi smalkus kokteiļus

Bijušais depresīvais rajons ir kļuvis par stilīgas socializēšanās vietu.

Latvijas slavenības un influenceri nosvinējuši vasaras sezonas rīkotajā ballītē Joie de vivre. Pasākums notika kolorītajā vietā Miers, kas atrodas piejūras rajonā Mangaļsalā.

Pasākuma ietvaros viesi iejutās iedvesmas un mākslas pasaulē, izbaudīja mākslas meistarklasi, trīspadsmit kulinārijas grāmatu autores Signes Meirānes kulināros šedevrus, kā arī gatavotos kokteiļus.

Pasākumu apmeklēja aktrise Agnese Zeltiņa, modele un Mis Universe Latvia 2022 Kate Aleksejeva, TV vadītāja Lelde Ceriņa, stilisti un radošās personības Ēriks Ukass, Kristīne Rudzinska, Liene Stūraine, kā arī gardēdes Brigita Dambe un Valērija Birule, u.c.

Par pasākuma svinīgumu rūpējās tā vadītājs Aivis Ceriņš un dziedātājs Justs. Signe Meirāne, kas nupat bija atgriezusies no Francijas, viesiem pastāstīja par saviem gastronomiskajiem atklājumiem un pārsteidza ar uzkodām, kuras bija ideāli saskaņotas un atklāja uz konjaka bāzes veidoto kokteiļu garšu.

Vitautas Pazereckas iepazīstināja viesus ar kokteiļu uz konjaka bāzes gatavošanas un pasniegšanas smalkumiem un aktuālajām šīs vasaras sezonas tendencēm: "Konjaks mūsdienu pasaulē - tas ir dzēriens, kas ļauj iekļauties dzīves svinēšanas atmosfērā, apstāties, izbaudīt mirkli. Tas ikvienam pasākumam piešķir īpaši elegantu "garšu". Pateicoties savai ilgajai vēsturei, mēs precīzi zinām, cik vērts ir katrs nodzīvotais mirklis, tāpēc mēs pasaulē ienesam mirkļa baudīšanas filozofiju. Kas var būt labāk, kā vasaras vidū baudīt burvīgu skatu uz jūru vēsturiskā vietā un iejusties īpašajā "joie de vivre" atmosfērā, piedaloties gleznošanas meistarklasē un izbaudot kulināriju patiesi mīlošās Signes stāstus par Franciju un jaunajiem kulinārajiem atklājumiem, malkojot dzērienus, kas pārsteigs pat visprasīgākos baudītāju ar savu bagāto un daudzpusīgo garšu, vieglumu un moderno pasniegšanas veidu."

Lūk, kā turpmāk izskatīsies pasažieru dīzeļvilcieni! Tos pārkrāso (+FOTO)

AS "Pasažieru vilciens" (PV) sākusi dīzeļvilcienu kapitālo remontu, tajā skaitā pārkrāsojot sastāvus dzeltenā un pelēkā krāsā, liecina uzņēmuma paziņojums mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Kā novēroja aģentūra LETA, patlaban Latvijā pasažierus pārvadā d...

Kalniņš: Jaunie NATO aizsardzības plāni ir paredzēti ne tikai atturēšanai

Jaunie NATO aizsardzības plāni, kas tika apstiprināti alianses samita laikā Viļņā 11.jūlijā un 12.jūlijā, ir paredzēti ne tikai atturēšanai, bet arī aizsardzībai, aģentūrai LETA skaidroja Nacionālo bruņoto spēku komandieris (NBS) komandieris ģenerāllei...

Ziemeļkoreja izšauj Dzeltenajā jūrā vairākas spārnotās raķetes

Ziemeļkoreja ir izšāvusi vairākas spārnotās raķetes Dzeltenajā jūrā starp Ķīnu un Korejas pussalu, sestdien paziņoja Dienvidkorejas armijas ģenerālštābs.

Raķetes tika palaistas ap plkst.4.00 sestdien (plkst.22.00 piektdien pēc Latvijas laika).

"Dienvid...



Komentāri