lv
bEFOkifhdxbT8fGyEwXRgOCUkg5d3knPmaCyjaR7
2076102

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja Olomoucas W-60 turnīrā iekļūst pusfinālā

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja Olomoucas W-60 turnīrā iekļūst pusfinālā

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja piektdien Čehijas pilsētā Olomoucā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra vienspēļu sacensību pusfinālu.

Semeņistaja, kura turnīrā izsēta ar trešo numuru un WTA rangā atrodas 172.vietā, ar 6-4, 6-4 pieveica īpašo ielūgumu saņēmušo mājinieci Terezu Valentovu (WTA 730.).

Latvijas tenisiste guva krietni vairāk punktu pēc otrajām servēm (17/34 pret Valentovas 7/23), kā arī nopelnīja vairāk breikbumbu, sešas no 14 pārvēršot punktos. Čehiete izmantoja pusi no astoņām breikbumbām.

Par pusfināla sasniegšanu Latvijas sportiste ir nopelnījusi 29 WTA ranga punktus.

Pusfinālā Semeņistaja tiksies ar turnīra galveno favorīti spānieti Leiri Romero Gormasu (WTA 190.) vai sacensībās ar sesto numuru izsēto Rumānijas sportisti Aleksandru Ignatiku (WTA 245.).

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja bija brīva, otrajā ar 6-1, 7-6 (7:5) pārspēja Čehijas tenisisti Denīzu Hindovu (WTA 642.) bet ceturtdaļfinālā ar 7-5, 6-2 apspēlēja Vācijas tenisisti Annu Gabricu (WTA 1354.).

Piektdien Latvijas tenisiste pārī ar Kazahstānas tenisisti Žibeku Kulambajevu aizvadīs arī dubultspēļu sacensību pusfināla cīņu.

Turnīrs Olomoucā norisinās uz māla seguma.

Rīgas Zeļļi noslēdz līgumu ar uzbrūkošo aizsargu Uģi Pineti

Jaunizveidotajai basketbola komandai "Rīgas Zeļļi" pievienojies Uģis Pinete, piektdien paziņoja klubs.

Līgums ar 32 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Pineti noslēgts uz vienu sezonu.

"Vienā brīdī apsvēru noslēgt profesionāļa karjeru un sākt spēlēt amatieru...

Unikāla iespēja! Bezmaksas izmeklējumi uz C hepatītu ikvienam

Latvijai ir visas iespējas izpildīt Pasaules Veselības organizācijas nosprausto mērķi - līdz 2030.gadam izskaust C hepatītu kā nopietnu draudu iedzīvotāju veselībai. Lai sasniegtu PVO izvirzīto mērķi, Latvijā ik gadu būtu jāārstē vismaz 3000 pacientu. ...

Latvijai aizsargu netrūkst - dienestam brīvprātīgi pieteikušies vēl 224 pilsoņi

Aizsardzības ministrija un Nacionālie bruņotie spēki informē, ka līdz 21.jūlija pulksten 12.00 valsts aizsardzības dienesta otrajam 11 mēnešu iesaukumam brīvprātīgi pieteikušies 224 Latvijas pilsoņi. Saņemot nepieciešamo izvērtējamo kandidātu skaitu, i...



Komentāri