lv
AoEYLoSCRqtEDfhHSKzxflHL9nX0kEiZuFltyCaF
2073959

Madonā nakts izskaņā pārspēts 21.jūlija aukstuma rekords

Madonā nakts izskaņā pārspēts 21.jūlija aukstuma rekords

Piektdien līdz plkst.5 zemākā gaisa temperatūra valstī bija +5,1 grāds Madonā, kas ir jauns 21.jūlija aukstuma rekords šajā novērojumu stacijā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Pārējā valstī minimālā gaisa temperatūra nakts izskaņā bija +6..+11 grādi, piekrastē līdz +16 grādiem. Deviņos rītā visā Latvijā gaidāma temperatūras paaugstināšanās līdz +14..+18 grādiem.

Agrā rītā mākoņu ir maz, nav būtisku nokrišņu. Pūš lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums un dienvidu, dienvidrietumu vējš pūš ar ātrumu 2-4 metri sekundē. Gaisa temperatūra saullēktā +11..+12 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +18,6 grādiem Liepājas ostā līdz +23,3 grādiem Staļģenē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 20.jūlijā bija +45 grādi Sicīlijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu +1 grāds Islandē un augstākajos kalnos Centrāleiropā.

Nedēļu bez maksas varēs veikt C hepatīta vīrusa antivielu testu

Sagaidot Pasaules Hepatīta dienu, no šodienas līdz 28.jūlijam visās "Centrālās laboratorijas" filiālēs iedzīvotāji tiek aicināti izmantot iespēju bez maksas veikt C hepatīta vīrusa antivielu testu, pavēstīja AS "Repharm" pārstāve Līga Ribkinska.

C hepat...

Būs arī krusa! Piektdien īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Piektdien Latvijas lielākajā daļā gaidāms īslaicīgs lietus, vietām līs intensīvi un kopā ar krusu un pērkonu, prognozē sinoptiķi.

Starp mākoņiem spīdot saulei, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+22 grādiem.

Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu ...

Beidzas pagarinātā pieteikšanās valsts aizsardzības dienesta otrajam iesaukumam

Piektdien noslēdzas brīvprātīga pieteikšanās valsts aizsardzības dienesta (VAD) otrajam iesaukumam, informē Nacionālajos bruņotajos spēkos.

Otrajā iesaukumā VAD paredzēts uzņemt 120 rekrūšus. Līdz ceturtdienas rītam dienestam bija pieteikušies 197 pilso...



Komentāri