lv
a0v9jKy3vno33wRHJQGqsIpE8enl9ZWHiA9vDzvr
2073371

Ventspilī šodien sākas Ghetto Games kultūras un sporta festivāls

Ventspilī šodien sākas Ghetto Games kultūras un sporta festivāls

No šodienas līdz 23.jūlijam Ventspilī norisināsies 11.starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls "Ghetto Games", informēja organizatoru pārstāve Inese Limbuka.

Šogad festivālā sportisti no Eiropas vairākās disciplīnās sacentīsies ne tikai par naudas balvām, bet arī vērtīgiem punktiem, lai kvalificētos Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Sportiskos notikumus papildinās gan dažādas aktivitātes, gan tādas disciplīnas kā, piemēram, "brīvrunas batls", šahbokss u.c.

Festivāls šodien sāksies ar skeitparka sporta veidu sacensībām - Latvijas "inline" skrituļslidošanas kausu un skeitborda sacensībām junioriem un sievietēm. Šodien tiks atklāts arī pirmais "Ghetto Fight" cīņu festivāls, kas norisināsies divas dienas divos dažādos cīņu ringos. Par tradīciju kļuvušās reperu sacensības "Ghetto Games" brīvrunu batls šovakar plkst.20 oficiāli atklās festivālu.

Festivāla laikā darbosies arī "Ghetto Food" festivāls, kā arī notiks dažādas aktivitātes ģimenēm - "dip dap" sacensības, fingerborda meistarklases, galda hokeja meistardarbnīcas, piepūšamās atrakcijas, basketbola trīs punktu metienu stacija un citas.

Ieeja skatītājiem festivālā ir bez maksas. "Ghetto Games" festivālu līdzfinansē Ventspils pašvaldība.

Šodien Tukumā sāk svinēt Rožu svētkus, kas ilgs 3 dienas

No šodienas līdz 23.jūlijam Tukumā svinēs Rožu svētkus, informēja Tukuma Tūrisma informācijas centrs.

Piektdienas vakarā Durbes estrādē notiks pasākums "Zelta ziņģe Tukumā", kurā piedalīsies Jānis Kirmuška, Jānis Paukštello, Viktors Zemgals, Anita Ozol...

Šķēpmetējam Štrobinderam ceturtā vieta sacensībās Slovākijā

Latvijas šķēpmetējs Rolands Štrobinders ceturtdien Slovākijā ieņēma ceturto vietu Pasaules Vieglatlētikas savienības ("World Athletics") sudraba līmeņa sacensībās "P-T-S Meeting".

Banska Bistricā notiekošajos mačos Štrobinders savu labāko rezultātu sasn...

Mančestras United oficiāli paziņo par vārtsarga Andrē Onanā iegādi

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" ceturtdien oficiāli paziņoja par vārtsarga Andrē Onanā iegādi.

Milānas "Inter" par 27 gadus veco kamerūnieti saņems 51 miljonu eiro, plus bonusos iespējas iegūt vēl četrus miljonus.

Šis darījums ļā...



Komentāri