lv
la8vBhNuIadU2tQB0Esxbrb6XBwaS02RhJa0xpee
2072604

Tenaks ātrākais Igaunijas rallija pirmajā ātrumposmā, taču ir liela ķibele...

Tenaks ātrākais Igaunijas rallija pirmajā ātrumposmā, taču ir liela ķibele...

Igaunijas autosportists Ots Tenaks ceturtdien bija ātrākais pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas astotā posma - Igaunijas rallija - pirmajā ātrumposmā, taču saņemtais sods viņam liegs cīnīties par uzvaru māju etapā.

Testa ātrumposmā "M-Sport Ford" komandas spēkratu piemeklēja tehniskas problēmas, kā dēļ vienība bija spiesta mainīt auto dzinēju, par to saņemot piecu minūšu sodu.

Līdz ar to igauņa izcīnītā uzvara vakarā sekojošajā ātrumposmā bija vājš mierinājums. Tartu apkārtnē notikušo ātrumposmu Tenaks veica trīs minūtēs un 2,5 sekundēs, sešas sekundes desmitdaļas zaudēja brits Elfins Evanss ("Toyota Gazoo") un soms Esapeka Lapi ("Hyundai Shell Mobis"), bet vēl sekundes desmitdaļu lēnāks bija Latvijas eksčempions Kalle Rovanpere no Somijas ("Toyota Gazoo").

Turpmākajās trīs dienās tiks aizvadīti vēl 20 ātrumposmi.

Kopvērtējumā ar 139 punktiem pirmo pozīciju ieņem Rovanpere, kuram ar 102 punktiem seko Beļģijas pilots Tjerī Nevils un ar 98 punktiem - Evanss.

Šosezon WRC notiks 13 posmi. Plānots, ka nākamajā sezonā ar posmu WRC kalendārā debitēs Latvija.

Iepriekšējā sezonā par čempionu tika kronēts Latvijas eksčempions Kalle Rovanpere no Somijas.

Viktors Ignatjevs vadīs Pekinas Kuņluņ Red Star un Ķīnas valstsvienību

Latvijas hokeja izlases bijušais treneris Viktors Ignatjevs kļuvis par galveno treneri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Pekinas "Kuņluņ Red Star" un Ķīnas vīriešu hokeja valstsvienībā, vēsta klubs.

Pērn Ignatjevs pievienojās Pekinas kluba treneru ...

Ģeopolitikas ietekmē ostu pirmā pusgada rezultāti – zemāki nekā pērn

Satiksmes ministrija (SM) ziņo, ka, saskaņā ar tās apkopotiem datiem, pirmajā pusgadā kopējais kravu apjoms Latvijas ostās kritās. Vienlaikus aug apgrozījums vairākos kravu segmentos, palielinās dzelzceļa iekšzemes pārvadājumi.

Joprojām ostu un dzelzceļ...

Nekaltē, dzer uzreiz! Vērtīgas svaigu zāļu tējas vasarā

Latvijas daba ir dāsni apveltīta ar dažādām dabas veltēm, no kurām pagatavot garšīgus un veselīgus dzērienus. Kurus ārstniecības augus izmantot zāļu tēju pagatavošanai, nezinātājus apgaismo farmaceite Laila Zālīte.

"Vasara ir laiks, kad droši var izvēl...



Komentāri