lv
YerMlsdK9GVm4zPjVWfao5Jd9RyGzvVrujMVczhm
206202

Polijas prezidents: raķešu sprādzienus varētu būt izraisījusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība

Polijas prezidents: raķešu sprādzienus varētu būt izraisījusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība
Šobrīd nav nekādu pazīmju, ka raķete, kas izraisīja sprādzienus Polijas teritorijā, būtu tīšs uzbrukums Varšavai, raksturojot to kā, visticamāk, neveiksmīgu negadījumu, preses konferencē sacījis Polijas prezidents Andžejs Duda, vēsta medijs BBC.
LTV: «Rīgas kartes» bijušo valdes locekli Tulovski un sabiedrisko attiecību speciālistu Federu tur aizdomās par naudas izkrāpšanu
Par iespējamu krāpšanu lielā apmērā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosina uzsākt kriminālvajāšanu pret "Rīgas kartes" bijušo valdes locekli Pāvelu Tulovski un sabiedrisko attiecību speciālistu Gintu Federu, liecina Latvijas Teevīzij...
Medijs: Latvijas basketbola izlases treneris Banki vadīs arī Francijas klubu «Strasbourg»
Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki kļūs par Kaspara Bērziņa pārstāvētā Francijas kluba "Strasbourg" treneri, trešdien vēsta franču basketbola medijs "bebasket".
Trešajā ceturksnī bezdarba līmenis Latvijā bija 6,9%; nodarbināti – 64,6% iedzīvotāju
2022. gada 3. ceturksnī bezdarba līmenis Latvijā bija 6,9%, savukārt nodarbināti bija 899,5 tūkstoši jeb 64,6% iedzīvotāju vecumā no 15 līdz 74 gadiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) darbaspēka apsekojuma rezultāti.


Komentāri