lv
t0V7RduVfctco2KPxRb8ZpTVv7QnH6kvHVlqBzNO
2057209

Rinkēvičs izteicies par sociālo dialogu starp darbinieku un darba devēju

Rinkēvičs izteicies par sociālo dialogu starp darbinieku un darba devēju

Darbinieku un darba devēju sociālajam dialogam ir jābūt abpusējā līdzsvarā, ievērojot abu pušu tiesības un intereses, tādējādi nodrošinot sociālo stabilitāti valstī, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Justīne Deičmane, valsts pirmā persona šodien Rīgas pilī tikās ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) priekšsēdētāju Egilu Baldzēnu.

Puses pārrunāja LBAS darba prioritātes, tostarp dažādu nozaru arodbiedrību aktuālos jautājumus. Rinkēvičs ar Baldzēnu pārrunāja arī darba ražīguma, koplīguma un dažādus ar nodokļu režīmiem saistītus jautājumus Baltijas valstu un Eiropas Savienības kontekstā.

Valsts prezidents apliecināja gatavību uzturēt regulāru dialogu ar LBAS un nozaru arodbiedrībām.

Jaunais helikopteru lidlauks apkalpos Latvijas militārpersonas un ārstus

Līgumu ar Centrālo finanšu un līguma aģentūru (CFLA) par līdzekļu saņemšanu lidostā "Rīga" noslēdza 2016.gada 27.decembrī, bet 2017.gada 3.jūlijā tika saņemts pozitīvs Eiropas Komisijas (EK) lēmums par projekta valsts atbalsta paziņojumu.

Lidostā "Rīga"...

Čempionāta skriešanā medaļas un krekli nesīs Latvijas kultūras vārdu pasaulē

Pasaules čempionātam skriešanā Rīgā, kas pirmoreiz piedāvās masu skrējienos piedalīties ikvienam interesentam un veselīga dzīvesveida piekritējam, atklātas īpašas Latvijas kultūras iedvesmotas medaļas, ziņo sacensību organizatori.

Medaļas, kuru dizaina ...

Vēl pieci nelegālie migranti ielaisti Latvijā

Aizvadītajā piektdienā humānu apsvērumu dēļ Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsošana nav liegta vēl pieciem nelegālajiem migrantiem, informēja Valsts robežsardzē.

Piektdien robežsardzes amatpersonas novērsušas 16 cilvēku mēģinājumus nelikumīgi šķērsot...



Komentāri