lv
D6rTTOf0j527DZw6wzLwh6jerqbNX45j0wjIfQlk
2056008

Bīstamie Latvijas ceļi. Vakar starp cietušajiem desmit velosipēdisti

Bīstamie Latvijas ceļi. Vakar starp cietušajiem desmit velosipēdisti

Aizvadītās nedēļas pēdējā dienā satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 25 cilvēki, tostarp desmit velosipēdisti, viens gājējs un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījumi ar cietušo gājēju un elektroskrejriteņa vadītāju notikuši Rīgas reģionā, kur cietuši arī deviņi velosipēdisti, bet vēl viens velosipēdists cietis Kurzemē.

Kopumā diennakts laikā Latvijā reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 22 bijuši ar cietušajiem, bet bojāgājušo nav.

Visvairāk negadījumu ar cietušajiem - 15 - notikuši Rīgas reģionā, Kurzemē reģistrētas četras avārijas ar kopskaitā sešiem cietušajiem, Latgalē - trīs avārijas ar četriem cietušajiem, bet Vidzemē un Zemgalē cilvēki ceļu satiksmes negadījumos nav guvuši traumas, liecina VP apkopotā statistika.

Pie svelmes var nepierast - pēc šodienas temperatūra būtiski nokritīsies

Pēc siltas pirmdienas gaisa temperatūra Latvijā šonedēļ vairs nepakāpsies augstāk par +18..+23 grādiem, brīžiem gaidāms lietus un brāzmains vējš, prognozē sinoptiķi.

Lietus iespējams katru dienu, bet tas pārsvarā būs īslaicīgs un skars daļu valsts, bie...

Svētdien desmit dzērājšoferi izcēla pilno lozi - mašīnas konfiskāciju

Aizvadītās nedēļas pēdējā dienā Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 12 autovadītājus alkohola reibumā, no kuriem desmit alkohola koncentrācija organismā pārsniegusi pusotru promili, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Rīgas reģionā...

Olainē par 7,7 milj. eiro uzbūvēts ieslodzījuma vietu darbinieku mācību centrs

Jaunās programmas ļaus nodrošināt cietumu amatpersonām un darbiniekiem specifiskas un daudzpusīgas zināšanas un prasmes.

Olaines Mācību centrs tiek veidots, lai sniegtu Ieslodzījuma vietu pārvaldē nodarbinātajiem iespēju mācīties darba specifikai piemēr...



Komentāri