lv
iTMbTiTaPsDr51sFrMIfrep0Ur1OPbJ1RG0b62YM
2053633

Karbonāri Beļģijas velobrauciena pēdējā posmā izcīna sesto vietu (+VIDEO)

Karbonāri Beļģijas velobrauciena pēdējā posmā izcīna sesto vietu (+VIDEO)

Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri svētdien Beļģijā izcīnīja sesto vietu daudzdienu velobrauciena "Baloise Ladies Tour" (UCI kat.2.1) pēdējā, ceturtajā posmā

Piecu dienu sacensības svētdien noslēdzās ar 121,1 kilometru garu grupas braucienu, kas bija sadalīts sešos apļos, katrā no tiem jāveic arī bruģa sekcijas.

Finiša spurtā pirmo vietu nosargāja atrāviena grupā braukusī serbiete Jelena Eriča ("Movistar"), bet sekotāju grupas priekšgalā bija Karbonāri (UAE ADQ), kura izcīnīja sesto vietu. Lielā grupa finišēja divās stundās 57 minūtēs un 51 sekundē.

Latvijas čempione grupas braucienā Karbonāri par sesto vietu nopelnīja četrus UCI punktus.

Kopvērtējumā uzvarēja nīderlandiete Lucinda Branda ("Lidl - Trek"), bet Karbonāri zaudēja trīs minūtes un 27 sekundes, kas deva 29.vietu. Sprinteru ieskaitē Latvijas riteņbraucēja bija 11.pozīcijā.

"Baloise Ladies Tour" norisinās kopš 2014.gada.

Mecosoprāns Bagele ar domubiedrēm izveidojusi koncertprogrammu Spārni

Latvijas Nacionālās operas un baleta mecosoprāns Ilona Bagele kopā ar flautisti Ditu Krenbergu, čellisti Initu Malnaču un ērģeļnieci Ilonu Birģeli izveidojušas jaunu koncertprogrammu "Spārni".

Tā informēja biedrības "Mulino dell’arte" valdes priekšsēdēt...

Dundagā notiks Sklandraušu festivāls

Nākamsestdien, 22.jūlijā, no plkst.12 Dundagā notiks Sklandraušu festivāls "Pie galda, pie goda, pie labiem ļaudīm", informēja Dundagas Kultūras pils kultūras darba organizatore Linda Pavlovska-Dišlere.

Pēc Pavlovskas-Dišleres vārdiem, šī vienkāršā rauš...

Notiks atvērto durvju diena par MI izmantošanu uzņēmējdarbības izaugsmē

Otrdien, 18.jūlijā, plkst.14 norisināsies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizētā atvērto durvju diena, kuras laikā notiks arī bezmaksas seminārs par mākslīga intelekta izmantošanu uzņēmējdarbības izaugsmē, informēja LTRK pārstā...



Komentāri