lv
v4m1QA0fID3RTuE9Auh8N0ijGBJ0R8JtlMtESlO4
2049568

Veselības centru apvienības valdē iecelta Babre-Samata

Veselības centru apvienības valdē iecelta Babre-Samata

AS "Veselības centru apvienība" (VCA) valdē iecelta jauna valdes locekle Solvita Babre-Samata, informēja VCA pārstāvji.

VCA valdē darbu turpina valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa un valdes loceklis Zigurds Lasovskis.

VCA padomes priekšsēdētājs ir Josifs Apts, padomes priekšsēdētāja vietnieks Aleksandrs Livšics, padomes locekle Jeļena Ņikitina.

VCA valdes priekšsēdētāja Lapiņa norāda, ka VCA turpina paplašināt pakalpojumu spektru, uzlabojot veselības aprūpes pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijā. Pērn atvērts jauns doktorāts Bauskā, šogad VCA poliklīnika Dolē. VCA ir filiāles Daugavpilī, Jūrmalā un citviet. Ārstniecības iestādēs ārpus Rīgas tiek piedāvāta iespēja iedzīvotājiem nodrošināt attālinātas konsultācijas, kuru laikā ārsta palīgs asistē ārstam.

Lapiņa uzsver, ka visu šo procesu virzībai ir vajadzīga spēcīga vadības komanda, tādēļ uzņēmuma valdē tagad būs Babre-Samata ar plašām zināšanām finanšu vadībā un korporatīvo klientu apkalpošanā.

Babres-Samatas līdzšinējā darba pieredze gūta finanšu jomā. Viņai ir pieredze komandas vadībā, stratēģijas plānošanā un īstenošanā, vadot lielus un sarežģītus finanšu projektus. Ir iegūtas divas augstākās izglītības tiesvedībā un finanšu vadībā, kā arī plaša pieredze, strādājot ar lielajiem korporatīvajiem klientiem vairākās kredītiestādēs.

LETA jau vēstīja, ka VCA 2021.gadā strādāja ar 52,974 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 52,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga 2,5 reizes - līdz 10,408 miljoniem eiro. Kompānijas 2022.gada finanšu rezultāti vēl nav publicēti.

Kompānija reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3,835 miljoni eiro.

"Veselības centru apvienība" ietilpst Latvijas veselības uzņēmumu grupā AS "Repharm", kam pieder arī zāļu vairumtirgotāja AS "Recipe Plus", augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotājs AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika" un SIA "Centrālā laboratorija", kā arī AS "Sentor Farm aptiekas", kas strādā ar zīmogu "Mēness aptieka". "Repharm" grupas māteskompānijai AS "AB City" pieder arī zāļu ražotājs "Olainfarm".

Svētdien turpinās Senās mūzikas festivāls Vivat Curlandia!

Šodien Bauskā turpināsies senās mūzikas svētki - VIII Kurzemes-Zemgales hercogu Ketleru laika mūzikas un mākslas festivāls "Vivat Curlandia!".

Tā informēja festivāla producente Laura Šarova.

Šodien plkst.11.30 Bauskas Sv. Gara baznīcā "Jauno talantu kon...

Lasmaņa un Mieža 3x3 komanda Beijing iekļūst Challenger ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbolistu Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža pārstāvētā "Beijing" komanda sestdien Novisadā izcīnīja divas uzvaras un iekļuva "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā.

"Beijing" (2.) B grupas pirmajā mačā ar 22:16 pārspēja citu Ķīnas komandu "Wux...

Ventspilī notiks Ghetto Games ielu kultūras un sporta festivāls

Ventspilī pēc nedēļas norisināsies 11.starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls "Ghetto Games", informēja organizatoru pārstāve Inese Limbuka.

Šogad festivālā no 21. līdz 23.jūlijam sportisti no visas Eiropas vairākās disciplīnās sacentīsies ne ...



Komentāri