lv
i8jwC0RNDsP8HCt7ghq45iCc2T2z26nkRb3Hi9bE
2038711

Daļai sabiedrības atsevišķi policijas maksas pakalpojumi kļūs uz pusi lētāki

Daļai sabiedrības atsevišķi policijas maksas pakalpojumi kļūs uz pusi lētāki

Valdība otrdien atbalstīja izmaiņas Valsts policijas maksas pakalpojumu cenrādī, kas paredz uz pusi samazināt maksu atsevišķiem pakalpojumiem daļai Latvijas sabiedrības.

Par 50% samazinās pakalpojumus, kas saistīti ar dokumenta atvasinājuma izgatavošanu, piemēram, par lietas meklēšanu arhīvā vai dokumentu kopēšanu. Piemēram, patlaban pilna maksa par lietas meklēšanu arhīvā ir 2,96 eiro.

Samazinājums attieksies uz personām no mājsaimniecības, kurai piešķirts trūcīgas vai maznodrošinātas mājsaimniecības statuss, kā arī pensionāriem, kuru pensijas apmērs nepārsniedz valstī noteikto minimālo mēneša darba algu, vai valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu.

Ikšķilē notiks Pasaules kausa posms skrituļslalomā

Jau šī mēneša izskaņā, 29. un 30.jūlijā, Ikšķiles pilsētā otro gadu pēc kārtas norisināsies 2023.gada Pasaules kausa sezonas ceturtais posms skrituļslalomā, tajā uz starta izejot 10 dalībvalstu sportistiem. Starp galvenajiem favorītiem cīņā par augstāk...

Latvija dāsna! Ukrainai nodos 11 dzērājšoferu automašīnas

Valdība ceturtdien nolēma bez atlīdzības nodot Ukrainai kopumā 11 dzērājšoferiem konfiscētos transportlīdzekļus.

Saskaņā ar valdības lēmumu 11 automašīnas paredzētas Ukrainas Hersonas pilsētas militārajai pārvaldei, Ukrainas Aizsardzības ministrijai, Mi...

FM: Būtisks eksporta kritums turpināsies arī nākamajos mēnešos

Sagaidāms, ka būtisks eksporta kritums turpināsies arī nākamajos mēnešos, vērtējot jaunākos Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) datus, prognozēja Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji.

Atbilstoši jaunākajiem CSP datiem šā gada maijā Latvijas preču ekspor...



Komentāri